Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
49 komentara

Taritaš: Neka DORH utvrdi što je Bandić radio u Rimu 62 puta

U gradskoj upravi su ta putovanja misteriji o kojima se raspredaju razne spekulacije. Saznajemo i da je često imao opravdanja poput otvaranja izložbe ili sastanka

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
49 komentara

Program međunarodne i međugradske suradnje na koji su se pozvali iz Grada Zagreba je općenit i u njemu nema detalja o planiram putovanjima.

U službenom odgovoru Zagreba nisu opovrgnuli da je u pet godina gradonačelnik Milan Bandić putova 62 puta u Rim. To je u prosjeku, više nego jednom mjesečno. Ali su pobrojali sve gradove u koje je putovao u 18 godina. Iako smo ih pitali je li gradonačelnik putovao i u jedan drugi grad tako često kao u Rim, odgovor nismo dobili. Ali su naglasili da je sve sukladno programu međunarodne i međugradske suradnje.

NA TROŠAK GRADA Bandić jako voli Rim: Posjetio ga je čak 62 puta u pet godina

Sve će provjeriti i Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa jer je putovanja platio Zagreb i isplatio Bandiću dnevnice iako se nije sastajao s predstavnicima rimske uprave. U gradskoj upravi su ta putovanja misteriji o kojima se raspredaju razne spekulacije. Saznajemo i da je često imao opravdanja poput otvaranja izložbe ili sastanka. Anka Mrak Taritaš je zatražila da DORH provjeri kako je i zašto trošen novac na ta putovanja. Uz to je objavila ilustraciju Bandića kao imperatora u fontani. I Sandra Švaljek će sutra pozvati Bandića da vrati novac potrošen za privatna putovanja u gradski proračun.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message