To je to što me zanima!

Tata Darko: Hvala ljudima, no meni samo treba posao

Otac Darko Kuzmić je dobio otkaz jer je bio na bolovanju kako bi se brinuo o sinu. Kaže da ne traži milostinju nego da samo želi pošteno raditi
Vidi originalni članak

Darku Kuzmiću (35) iz Donje Dubrave, koji je morao odlučiti između sina ili posla, u pomoć u hrani i odjeći priskočili su odmah susjedi i poznanici. Skromni otac, unatoč psihičkom pritisku što je sa svojim problemima morao izaći u javnost, ne odustaje. U proteklih mjesec dana napisao je četrdesetak zamolbi za posao, no pozitivnog odgovora još nema.
- Osobno sam odnio četrdesetak zamolbi za posao, razgovarao s mnogim poslodavcima. Svugdje je situacija teška, ali u pojedinim tvrtkama mi obećavaju da postoji mogućnost za zaposlenje. Mogu otići na teren, no onda ne mogu brinuti o Dominiku, koji će najesen u školu. Zbog svih trauma koje je proživio moram nad njim stalno bdjeti. Pokazuje znakove hiperaktivnosti i stalno mu nedostaju novi sadržaji - rekao je Darko. Darku se javila i obitelj sa šestero djece. Kažu da su spremni, kad se zaposli, preko dana brinuti o njegovu sinu.
- Moj jedini vapaj je sad pronaći posao na domaćem terenu. Stavio sam kredit u banci na mirovanje. Stižu opomene za režije, a nemam izlaza - zaključio je Darko.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • WebSuperman 09.05.2010.

    neću komentirat jer ću dobit brdo minusa...samo ću pitat zašto dijete nije u školi a otac na poslu?

  • 09.05.2010.

    tesko,pretesko,ultratesko.... no comment

  • WebSuperman 09.05.2010.

    @jadro73 ja vodim knjige za 100 ojra

Komentiraj...
Vidi sve komentare