To je to što me zanima!

Tata s dosjeom: Ubojici je policija već našla oružje

Policija je ubojicu prijavljivala zbog nasilja, teških krađa, prijetnji, zlostavljanja djeteta. Nikolina ga je odlučila napustiti kad je počeo tući starijeg sina
Vidi originalni članak

Nikolina je supruga Josu, nasilnika i alkoholičara s podebljim policijskim dosjeom, napustila u svibnju 2009. S dvoje dječice sklonila se u jednu sigurnu kuću u Hrvatskoj. U kući je, doznajemo od ravnateljice te ustanove, ostala do 16. lipnja 2010.
- Otišla je ljetos svojom voljom, pronašla je stan i počela živjeti s djecom. Strašno, strašno! Mlađe je dijete prohodalo ovdje kod nas u sigurnoj kući, ovo je užas - grcala je u suzama ravnateljica.
Kako doznajemo, Nikolinu je Joso godinama tukao i zlostavljao. Odlučila ga je napustiti kad je počeo tući starijeg sina. U sigurnoj kući pomogli su joj pri rastavi. Ona je okončana 1. ožujka ove godine. Sud je, uz suglasnost majke i Centra za socijalnu skrb, odlučio i kako otac ima pravo svake srijede dva sata viđati djecu u majčinoj nazočnosti. To je i činio. I u srijedu su se susreli u parku, a potom otišli u Centar za socijalnu skrb. Ondje je sve proteklo u redu, nije bilo nikakvih naznaka da bi išta mogao učiniti. Izašli su iz centra, a on je izvadio pištolj i zapucao.
Policiji je poznat iz davnih dana. Sankcionirali su ga puno puta. Ima mnogo kaznenih i prekršajnih prijava, za obiteljsko nasilje, zapuštanje i zlostavljanje djeteta, ilegalno oružje, teške krađe, prijetnje. Sud mu je odredio i obavezno liječenje od alkohola. Liječio se kratko vrijeme, ali nije se izliječio.
Nedavno ga je policija zaustavila pijanog u automobilu. Kako su mu zbog pijanstva već prije bili oduzeli vozačku dozvolu, sud ga je zatvorio na 15 dana. Iz zatvora je izašao prije sedam dana, 19. kolovoza.

NIJE ŽELIO PLAĆATI ALIMENTACIJU ZA SVOJU DJECU

Zbog nasilja u obitelji policija je kod obitelji Štajdohar prvi put intervenirala 2007. Tad su ga prijavili i kazneno i prekršajno. Našli su mu i oružje. Prijavili su ga i zbog zapuštanja djece jer nije želio plaćati alimentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MIROTVORAC 25.08.2010.

    Ako je netko pročitao prošli tekst može zaključiti da je taj umobolnik niš koristi bio umobolni ustaša koji je tjerao ženu da ljubi sliku Pavelića -to je zločinac koljač i ubojica kao i svi ustaše -to je dokaz - a naše institucije nikako da takvu prokletu gamad love i oštro kažnjavaju !!!!!!!!!!!!!!!!

  • nnn 25.08.2010.

    evo komentara rokenolli kada sam ga upoznala nisam znala da je takav. bio je kulturan i ljubazan, bio je potpuno drugačiji. bilo je romantičan, nježan i blag. Počeo me tući dok sam bila trudna, jer takva osoba ne može da će vas dijeliti s nekim drugim. Izgubila sam dijete, prijavila sam ga na policiju, a komentar s policije ste pročitali. Zato svima, jednom kada lupi-maknite se što što dalje bez ikakvih ispika i objašnjenja. jer to bi bio samo početak. rokenrolla-očito niste .neznate kako je. Nikada u životu nisam to prije preživjela. potičem iz jedne poštovane obitelji u gradu. iskrena sućut obitelji i malim anđelima koje ja neću nikada imati. R.I.P.

  • bluesky 25.08.2010.

    @nnn....strašna priča! tri puta sam čitala tvoj komentar....užas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare