To je to što me zanima!

Tele2 izmislio pad meteora zbog reklamne kampanje

Kasno navečer u ponedjeljak latvijskoj se javnosti obratila tvrtka Tele2, koja je priznala da su izmislili priču o meteoritu koja je dio njihove nove reklame
Vidi originalni članak

Svi svjetski mediji u ponedjeljak su prenijeli vijest kako je u Latviji pao meteorit i napravio krater u zemlji širok 20 metara. Latvijski znanstvenici i geolozi odmah su posumnjali u to jer očevidaca glasnog udara meteorita nije bilo. Cijeli slučaj istraživala je policija i vojska, a u sve su se umiješale i tajne službe. U ponedjeljak navečer latvijskim medijima javila se telekomunikacijska kompanija Tele2. Priznali su kako je krater njihovo djelo te da je izmišljeni meteorit dio njihove reklamne kompanije.
- Htjeli smo da svi u svijetu čuju za našu domovinu. Latvija je prekrasna i zanimljiva zemlja. Htjeli smo nakratko zaboraviti na gospodarsku krizu pa samo došli na ideju za ovakvu reklamu - rekao Janis Spogis, direktor u Tele2. Dodao je kako je tvrtka spremna nadoknaditi štetu napravljenu na zemljištu gdje je krater te se odužiti čitavoj latvijskoj javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • vea 27.10.2009.

    mafija!!!!!!!!

  • the.king 27.10.2009.

    Hahaha,a vlasnik zemljišta odmah naplaćivao ulaz.

  • audrey 27.10.2009.

    Sad bi ih trebalo kazniti i naplatiti rad vojske,policije i tajnih sluzbi koje su izasle na uvidjaj...hahaha!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare