To je to što me zanima!

Temperature idu ispod nule, a snijeg pada čak i u Dubrovniku!

Od utorka će u većini unutrašnjosti biti oblačno i padat će snijeg, osobito u Slavoniji i Lici gdje može nastati i deblji snježni pokrivač, javlja Državni hidrometeorološki zavod
Vidi originalni članak

Već je u nedjelju snijeg iznenadio brojne građane Hrvatske, no u ponedjeljak je počeo padati čak i u Dubrovniku. Iako je kalendarski proljeće već počelo, temperature su značajno pale. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od utorka će u većini unutrašnjosti biti oblačno i padat će snijeg, osobito u Slavoniji i Lici gdje može nastati i deblji snježni pokrivač, javlja Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ). 

Na sjevernom Jadranu i u Dalmaciji djelomice sunčano, u prvom dijelu dana snijega i malo kiše bit će i na Kvarneru, a navečer i u Dalmaciji, snijega osobito u Zagori, a kiše uglavnom po otocima.

Vjetar umjeren i jak sjeverni i sjeveroistočni, na Jadranu umjerena i jaka bura s olujnim, podno Velebita u prvom dijelu dana i orkanskim udarima.

Najniža jutarnja temperatura od -5 do 0, na Jadranu od 0 do 5. Najviša dnevna od -1 do 4, na Jadranu od 3 do 8 °C.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 24.03.2020.

    Ma ljudi,mi smo zaboravili zime.Znalo je biti snijega i hladnoće još i oko Uskrsa. Sjećam se,davno je to bilo,snijega na prvi svibanj(u tamnici naroda to se zvalo Prvi maj).Veselite se.Sanjkajte se.Ne morate na skijanje u Austriju.Unaprijedite domaći turizam! Ili je ipak možda bolje ostati doma?

  • Rocking Roller 24.03.2020.

    Korona, potres, hladnoća, snijeg... Slučajan splet okolnosti? Ili ne?

  • 24.03.2020.

    Da nema j.b.ne korone i potresa u ZG, vijest o snijegu bila bi preko cijele naslovne stranice, a gle sad: mala vijest onak usput! Hoćemo samo snijeeeeg!

Komentiraj...
Vidi sve komentare