To je to što me zanima!

Tepeš: 'Ne znam tko će u EU parlament, nitko me nije zvao'

Ako angažman u novoj vladi dobije i Davor Ivo Stier i Ivana Maletić i njih će trebati zamijeniti. O tome tko će u Bruxelles umjesto njih i mandatara Plenkovića znat će se nakon sastava Vlade
Vidi originalni članak

Andrej Plenković napustit će Europski parlament za dva dana, a na njegovo mjesto doći će Ivica Tolić iz HDZ-a. Ako angažman u novoj vladi dobije i Davor Ivo Stier i Ivana Maletić i njih će trebati zamijeniti. N1 je pitao Ivana Tepeša tko će doći na njihovo mjesto, a on je kazao da njega nitko nije zvao. 

- Ne znam ja ništa umjesto koga bih išao onamo, o tome još nisam razgovarao ni s kim. Mediji me zovu s vremena na vrijeme, ali ja ne znam i to sve ovisi o tome kakva će biti kadrovska križaljka Vlade, jednostavno ne mogu vam reći - rekao je.
 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • bcelija 11.10.2016.

    Ni mene nije ni'ko zvao, možda da ja zovem njih? Koji tupson.....ni'ko me nije zvao...??? Ma 'ko će te zvati ? Ma 'ko si ti? Iz koje si galaksije? Sanjaš knjige?

  • 11.10.2016.

    Plenkovićev HDZ je zaista nešto novo, nešto što je prihvatljivo svim hrvatskim građanima, pa čak i čelnim ljudima SDP-a. Sjetite se politike Karamarkova HDZ-a, politike koja se temeljila na politici bujanaca, tomaca, tepeša i ćorića.

  • Uragan_1 11.10.2016.

    Ovako nesto nije viđeno u EU parlamentu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare