To je to što me zanima!

Terenac udario auto koji je sletio s ceste? Poginula žena

Prema izjavama svjedoka, Hondu zagrebačkih registarskih oznaka u kojoj je žena bila suvozač pretekao je terenac tamne boje vozeći zaustavnom trakom
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći koja je bila u nedjelju oko 16.50 sati kod Okučana na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 poginula je jedna žena (68), a troje njenih suputnika je ozlijeđeno. 

Prema izjavama svjedoka, Hondu zagrebačkih registarskih oznaka u kojoj je žena bila suvozač pretekao je terenac tamne boje vozeći zaustavnom trakom. Svjedoci tvrde da je terenac udario svojim prednjim krajem u Hondu koja je najvjerojatnije zbog toga sletjela. Terenac se nije zaustavio već je nastavio voziti u smjeru Zagreba. 

Policija moli sve one koji primijete takvo vozilo sa oštećenjem da im to odmah jave.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Dario55555 27.08.2013.

    Model terenca bi mogao biti Porsche Cayenne S ili Mercedes ML

  • IvanŠtivičić 26.08.2013.

    Molimo sve građane, ukoliko imaju eventualno bilo kakvih saznanja o ovoj prometnoj nesreći ili nepoznatom vozaču i vozilu (tzv. „terencu“) tamnije boje koji je izazvao ovu prometnu nesreću da o tome obavijeste Policijsku upravu brodsko-posavsku na broj telefona 192 ili Postaju prometne policije Slavonski Brod na broj telefona 035 211-500. Član obitelji.

  • 26.08.2013.

    Uuuh, kad ga nađu, kakvu će taj uvjetnu dobiti!!!! Strašno, ne bi volio biti u njegovoj koži ! Možda mu i vozačku uzmu na 2 dana! Uuuuu....jadan, kako će živjeti......

Komentiraj...
Vidi sve komentare