To je to što me zanima!

'Teret koji je Ana Marija nosila sama bio je pretežak za nju'

Na groblju u Dugom Selu u petak su pokopali ubijenu Ana Mariju Lovrentjev. Govor na pogrebu držao je otac dečka s kojim je Ana Marija trebala početi novi život
Vidi originalni članak

Sjećam se dana kada smo prvi put vidjeli Anu Mariju prije dva mjeseca. Kuću je ispunila njezina ljepota i radost. Pamtim je kao dragu i blagu djevojku koja je bila znatiželjna i tražila svoj put. Teret koji je nosila bio je pretežak za djevojku od 19 godina, kazao je na pogrebu Ana Marije Lovrentjev (19) otac dečka s kojim je trebala započeti novi život. Nju je njezin bivši dečko Nedjeljko zadavio nakon svađe.

Dan prije nego je ubijena dobila je pravomoćno skrbništvo nad djetetom koje je imala s Nedjeljkom, ispričao nam je otac Domagoja s kojim je ubijena djevojka trebala živjeti. Tjedan dana prije toga dobila je i stalni posao u marketingu što je i bio jedan od uvjeta za skrbništvo. 

- Žao mi je što sam je poznavao samo dva mjeseca i žao mi je zbog sina koji joj je poklonio srce. Prije tjedan dana bila je odbijena od najbliže obitelji i tada se obratila nama za pomoć i krivi smo svi mi koji joj nismo pomogli kada je trebalo - kazao je Domagojev otac. 

Na ispraćaju Ana Marije na Novom groblju u Dugom Selu okupilo se stotinjak ljudi. Obitelj, rodbina i prijatelji od nje su se oprostili bijelim ružama. 

Nedjeljka policija prijavila za ubojstvo

Policija je Nedjeljka Šimunca (28) prijavila za ubojstvo. On i njegova bivša nevjenčana supruga Ana Marija Lovrentjev (19) u utorak navečer u zagrebačkoj Dubravi posvađali su se zbog zajedničkog 6-mjesečnog djeteta. Nedjeljko je tijek sukoba ispričao policajcima u postaji, kamo se sam došao prijaviti nakon što je vezicom za cipele ugušio bivšu nevjenčanu suprugu Anu Mariju.

Rekao im je kako je ona uzela nož iz kuhinje s oštricom dugom čak 19 centimetara. No Nedjeljko joj je izbio nož iz ruke i bacio ga na krevet, a onda i nju gurnuo na krevet. Ona je još jedanput posegnula za nožem, a Nedjeljko je tad uzeo vezicu za obuću i počeo je daviti. Čak ju je, tvrde u policiji, i preklopio te tako udvostručio njenu debljinu i nastavio je daviti.

Upravo zato što nije samo spriječio nevjenčanu suprugu da ga napadne nožem, nego ju je davio dok nije prestala disati i micati se, policija ipak smatra da se nije branio.

Ana Marija i njezin novi dečko više su puta prijavljivali Nedjeljka i njegovu obitelj policiji jer su joj prijetili. No policija ga nije gonila jer oni to nisu tražili. U slučaju prijave prijetnje oštećeni mora zatražiti od policije da goni počinitelja.


Idi na 24sata

Komentari 50

  • dohi 26.04.2011.

    prvo...nije otac ubojice držao govor a ti,nindjamindja,ako nemaš nešto pametno za reć,začepi gubicu

  • slavic 22.04.2011.

    jadno djete kakav život je imala ali fakat čudan sprovod pogotovo majka!Bjeli ljes srce para kad samo pogledaš!Nije bitnokolko mora ljudi doči nego najbliži kako se odnose to boli!

  • 22.04.2011.

    A ni ti roditelji od novog decka nisu bas previse normalni. Uzeti pod svoj krov djevojku koja je prije samo cetiri mjeseca drugom muskarcu rodila dijete, a onda dosla zivjeti na njihovoj grbaci... Nije to bas normalno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare