Obavijesti

News

Komentari 50

'Teret koji je Ana Marija nosila sama bio je pretežak za nju'

'Teret koji je Ana Marija nosila sama bio je pretežak za nju'
6

Na groblju u Dugom Selu u petak su pokopali ubijenu Ana Mariju Lovrentjev. Govor na pogrebu držao je otac dečka s kojim je Ana Marija trebala početi novi život

VIDEO

Sjećam se dana kada smo prvi put vidjeli Anu Mariju prije dva mjeseca. Kuću je ispunila njezina ljepota i radost. Pamtim je kao dragu i blagu djevojku koja je bila znatiželjna i tražila svoj put. Teret koji je nosila bio je pretežak za djevojku od 19 godina, kazao je na pogrebu Ana Marije Lovrentjev (19) otac dečka s kojim je trebala započeti novi život. Nju je njezin bivši dečko Nedjeljko zadavio nakon svađe.

Dan prije nego je ubijena dobila je pravomoćno skrbništvo nad djetetom koje je imala s Nedjeljkom, ispričao nam je otac Domagoja s kojim je ubijena djevojka trebala živjeti. Tjedan dana prije toga dobila je i stalni posao u marketingu što je i bio jedan od uvjeta za skrbništvo. 

- Žao mi je što sam je poznavao samo dva mjeseca i žao mi je zbog sina koji joj je poklonio srce. Prije tjedan dana bila je odbijena od najbliže obitelji i tada se obratila nama za pomoć i krivi smo svi mi koji joj nismo pomogli kada je trebalo - kazao je Domagojev otac. 

Na ispraćaju Ana Marije na Novom groblju u Dugom Selu okupilo se stotinjak ljudi. Obitelj, rodbina i prijatelji od nje su se oprostili bijelim ružama. 

Nedjeljka policija prijavila za ubojstvo

Policija je Nedjeljka Šimunca (28) prijavila za ubojstvo. On i njegova bivša nevjenčana supruga Ana Marija Lovrentjev (19) u utorak navečer u zagrebačkoj Dubravi posvađali su se zbog zajedničkog 6-mjesečnog djeteta. Nedjeljko je tijek sukoba ispričao policajcima u postaji, kamo se sam došao prijaviti nakon što je vezicom za cipele ugušio bivšu nevjenčanu suprugu Anu Mariju.

Rekao im je kako je ona uzela nož iz kuhinje s oštricom dugom čak 19 centimetara. No Nedjeljko joj je izbio nož iz ruke i bacio ga na krevet, a onda i nju gurnuo na krevet. Ona je još jedanput posegnula za nožem, a Nedjeljko je tad uzeo vezicu za obuću i počeo je daviti. Čak ju je, tvrde u policiji, i preklopio te tako udvostručio njenu debljinu i nastavio je daviti.

Upravo zato što nije samo spriječio nevjenčanu suprugu da ga napadne nožem, nego ju je davio dok nije prestala disati i micati se, policija ipak smatra da se nije branio.

Ana Marija i njezin novi dečko više su puta prijavljivali Nedjeljka i njegovu obitelj policiji jer su joj prijetili. No policija ga nije gonila jer oni to nisu tražili. U slučaju prijave prijetnje oštećeni mora zatražiti od policije da goni počinitelja.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke