To je to što me zanima!

Teretni avion promašio pistu i udario u minibus, 10 poginulih

Avion je pri slijetanju promašio pistu međunarodnog aerodroma Kotoka u Accri jer je bila slaba vidljivost i padala je kiša. Četvero članova posade je preživjelo nesreću
Vidi originalni članak

Teretni zrakoplov Boeing 727-200 zabio se u subotu navečer u minibus nedaleko od zračne luke u Accri, glavnom gradu Gane. U nesreći je poginulo najmanje desetero ljudi, među kojima jedna žena i devet muškaraca. 

Četvero članova posade je preživjelo, ali su ozlijeđeni i hospitalizirani. U minibusu je bilo ukupno 27 ljudi. Ne zna se koliko je ozlijeđenih.

Avion je pri slijetanju promašio pistu međunarodnog aerodroma "Kotoka". Doletio je iz Lagosa u Nigeriji oko 19.10 sati po lokalnom vremenu. Vjerojatno je promašio pistu zbog slabe vidljivosti i kiše koja je obilno padala u Accri. 

Zrakoplov pripada nigerijskoj kompaniji Allied Air, prenosi kineska agencija Xinhua.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jabuka5 03.06.2012.

    o bože opet ,,,,pa šta je ovo ,,,samo nestajemo ,,,polako,,,jadni ljudi moja sučut obiteljima ,,,poginulima pokoj vječni,

  • mimi mala 03.06.2012.

    Imas strah od letenja...(ne sjednes u zivotu u avion)..vozis se busom i onda pogines zbog aviona....

  • kabir69 03.06.2012.

    Sekhar (Ghana) replies to krismen2 1 hr ago The bus was outside the perimeter of the airport runway. The plane overshot the runway as it was raining heavily at that time. I live in the area in Ghana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare