To je to što me zanima!

Teška nesreća: Auto naletio na policajce dok su radili očevid

U ponedjeljak u 18.43 sati  u teškoj prometnoj nesreći ozlijeđena su dva policajca na koje je, dok su radili očevid na križanju Ivanićgradske i Ulice grada Vukovara, naletio automobil
Vidi originalni članak

U ponedjeljak u 18.43 sati u Zagrebu u teškoj prometnoj nesreći ozlijeđena su dva policajca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok su radili očevid na križanju Ivanićgradske ulice i Ulice grada Vukovara, na zagrebačkoj Ferenščici, na policajce je naletio automobil. Težina njihovih ozljeda za sada nije poznata. Prevezeni su u KB Dubrava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Autom se zabio u stup

Oko 19 sati u Sesvetskom Kraljevcu stradao je vozač BMW-a. 

On se iz zasad neutvrđenih okolnosti svojim automobilom zabio u stup u Dugoselskoj ulici, kod crkve. Vozilom Hitne pomoći prevezen je u KB Dubrava.

Sudarila se dva auta pa udarila u treći

U  ponedjeljak u 19.45 sati na križanju Sokolske ulice i Ilice u Zagrebu sudarila su se dva automobila koja su potom naletjela na treći parkirani auto. Dvoje ljudi je ozlijeđeno. Prevezeni su u Kliniku za traumatologiju.

Idi na 24sata

Komentari 177

  • Cipelcug 31.01.2017.

    Dečkima, brz oporavak. Vozaču primjerena kazna.

  • manamana 31.01.2017.

    sačuvaj me bože ovakvih samoukih neukih "novinara" isto kao i bezobzirnih vozača. Policajcima želim što brži oporavak, sa što manje posljedica. dok su radili očevid na križanju Ivanićgradske i Ulice grada Vukovara, naletio automobil Po slici je vidljivo da očevid nije rađen na križanju navedenih ulica, već neposredno prije pješačkog semafora u Ulici grada Vukovara 150 metara od Ivanićgradske ulice.

  • 1.3.1.2vjecnamrznja 31.01.2017.

    2 manje! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare