To je to što me zanima!

Teška nesreća na Krku: U požaru auta preminulo je dvoje ljudi

Oko 23 sata na DC 102 na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila riječkih registarskih oznaka...
Vidi originalni članak

Oko 23 sata na DC 102 na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila riječkih registarskih oznaka.

U ovoj prometnoj nesreći u jednom vozilu je preminulo dvoje ljudi uslijed izbijenog požara na vozilu, dok su u drugom vozilu tri osobe ozlijeđene. Očevid je započeo oko 1 sat ujutro. 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • verna 22.11.2020.

    Ovi što ginu po cestama su isto uvršteni u one, korona žrtve...

  • Vito1 22.11.2020.

    Na Krku je poginuo i moj prijatelj. Buda la mu je jednosatvno preprečila prolaz pa je udario izravno u vtara gdje je sjedilo djete te buda le. Jednostavno buda la nije imala strpljenja čekati u koloni pa je nasred ceste okrenula auto za 90° i tako postala "zid" prijatelju. I nikom ništa. Baš me zanima vozi li to djete danas ili nikad neće sjesti u auto??? Zamislite si glavu kroz prozor dok sjedite, a tata vas vozi, koji osječaj. Pa onda uvjetno do 4,5 godina... jer vam je žao što ste ubili... A nije vam žao vlastitog djeteta.

  • Vito1 22.11.2020.

    Ovoje stvarno zanimljivo. Kad su u pitanju skupi auti, onda objave marku auta. Kad su u pitanju obični auti, onda nema marke auta. Zašto??? Piše: mercedesom, audijem, porcheom... ubio pješake i kazna do 4,5 godine. Standardna kazna - ube jednog godina, ube dvoje dvije godine, ube tri, između jedne i četiriipol godina, ubije više od desetmaksimalna kazna 4,5 godina uvjetno na rok beskrajo, jer se iskreno pokajao. Ovdje su spalili aute i sebe pa nema svrhe pisati marku, nije neki oglas - kod sudara sigruno plane. Kad ubije oglas je siguran - ubijajte u našem vozilu, maksimalno će tedobiti 4,5 godina uvjetno na beskonačno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare