To je to što me zanima!

Teška nesreća u Istri: U sudaru s autom ozlijeđen motociklist

Vozač je u jednom trenutku preko pune crte na kolniku započeo pretjecati dva vozila, a potom je izgubio nadzor nad motociklom i udario u automobil Ford kojim je iz suprotnog smjera upravljala 40-godišnjakinja
Vidi originalni članak

Kako je izvijestila policija, jedna je osoba teško, a jedna lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći u petak oko 12.45 sati na području Poreča. 

Nesreća se dogodila kada je 31-godišnjak bez položenog vozačkog ispita upravljao motociklom Kawasaki pulskih oznaka, iz smjera Poreča u smjeru Tara. Vozač je u jednom trenutku preko pune crte na kolniku započeo pretjecati dva vozila, a potom je izgubio nadzor nad motociklom i udario u automobil Ford, također pulskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljala 40-godišnjakinja. Od siline udarca, 31-godišnjak je zajedno s motociklom pao na kolnik.

Ozlijeđenima u prometnoj nesreći pružena je pomoć u riječkoj bolnici gdje je utvrđeno da je vozač motocikla teže ozlijeđen, a 40-godišnjakinja lakše.
Protiv motocikliste se nadležnom sudu podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 10.04.2020.

    Obožavam ceste po Istri... Samo ravno!!!! Tamo motorom dosežem najveću brzinu!!! Naravno kada nema nikoga na cesti!!! Nažalost neke to košta!!!

  • nori 🖖 10.04.2020.

    Maknite se motociklistima s puta !

  • 10.04.2020.

    opet ti motoristi voze sporo a drugi brzo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare