To je to što me zanima!

Teška nesreća: Auto sletio s ceste, vozač poginuo na mjestu

Kako se neslužbeno doznaje, u vozilu je bila još jedna osoba, a trenutno nije poznata težina ozljeda preživjelog sudionika prometne nesreće
Vidi originalni članak

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer dogodila na cesti Tinjan - Muntrilj kod mjesta Brečevići, izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je osobni automobil kojim je upravljala zasad nepoznata osoba izletio izvan kolnika. Vozač je od zadobivenih tjelesnih ozljeda umro na mjestu nesreće.

Kako se neslužbeno doznaje, u vozilu je bila još jedna osoba, a trenutno nije poznata težina ozljeda preživjelog sudionika prometne nesreće.

Na terenu su djelatnici policije koji obavljaju očevid.

Pješak poginuo na Domovinskom mostu

Na zagrebačkom Domovinskom mostu poginuo je pješak na kojeg je naletio automobil, potvrdila nam je policija. 

Policija od 17 sati provodi očevid, tijelo je još uvijek na cesti, ali prekriveno, tek 10-ak metara od pješačkog prijelaza. Nesreću je navodno skrivio manji bijeli automobil, čiji je prednji kraj razbijen u nesreći, a koji je skretao iz smjera Velike Kosnice prema Domovinskom mostu. 

POGLEDAJTE VIDEO:


 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zebra 27 07.12.2017.

    Ovo u Istri je maloljetnik upravljao autom i vozilo djete na suvozačevu mjestu, izlazeći iz ljevog zavoja zbog neprilagođene brzine sletio je s kolnika.. Dijete je nažalost poginulo na mjestu nesreće, a maloljetnik je čini mi se lakše ozljeđen..

  • marijan50 07.12.2017.

    "Izvjestila je istarska policija." Jel to policija neke druge države? Ili sad imamo i "slavonsku policiju, dalmatinsku policiju, ličku, banijsko-kordunašku, zagorsku, podravsku, posavsku i inu policiju?"

  • 07.12.2017.

    Ovo je Mi-ev električni auto, a pješak vjerojatno prvi koji je kod nas platio danak nečujnom električnom automobilu, ali sigurno ne i zadnji jer se budimo realni mnogi od nas dosta oslanjaju na sluh u prometu, a eto električni auti su takoreči nečujni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare