To je to što me zanima!

Dvije žrtve na sjeveru Hrvatske: Jedan s ceste sletio autom, a drugi je sletio s motociklom...

U prometnoj nesreći u Varaždinskim Toplicama poginuo je 50-godišnji motociklist, a u teškoj prometnoj nesreći između Štrukovaca i Žiškovca poginuo je 60-godišnjak
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći između Štrukovaca i Žiškovaca poginuo je muškarac (60). Kako javlja policija, on je vozio automobil koji je sletio s ceste i pao u jarak. 

Iz policije navode i kako je Državna cesta D-209 od 18.55 zatvorena, a sav promet odvija se okolnim prometnicama te da je očevid u tijeku. 

U prometnoj nesreći u Varaždinskim Toplicama poginuo je 50-godišnji motociklist. Nesreća se dogodila na obilaznici, na državnoj cesti D24, na kojoj je motociklist sletio s ceste.

-  Dolaskom do kružnog toga prometa, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, izgubio je nadzor nad upravljačem i pao na kolnik te zajedno s motociklom klizio po kolniku i udario u betonske rubnike kružnog toka i u prometne znakove. Motocikl se nakon toga zaustavio na betonskim rubnicima dok se vozač odbio od prometnih znakova u desno i pao na mekanu površinu kružnog toka. Nesretni je vozač od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja - objavila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 龍出生 01.07.2020.

    Da nadodam informaciju, pRoFeSiOnAlNi VoZaC(60)... i znam da je ovo i debilno i bezobrazno od mene, ali takvi se vecinom javljaju u ovim komentarima... ja sam profesionalni vozac vozim kamion 40 godina i znam sve o cestama i automobilima... samo sto izgleda da i takvi mogu nastradati.

  • ZagrebmaIligrad 01.07.2020.

    SUV nista se ne bi dogodilo vozacu ,steta nista.jadan mora da je dozivio infarkt

Komentiraj...
Vidi sve komentare