To je to što me zanima!

Teška nesreća u Murterskom moru: Jahta pokosila ribarski brod i potonula, jedan poginuo

Manja jahta (15-ak m duljine) je naletjela na ribarsko plovilo. Na mjesto havarije je iz šibenske lučke kapetanije doplovio brod za traganje i spašavanje Šibenik
Vidi originalni članak

U Murterskom moru, na poziciji između otoka Vrgade i Kornata, dogodila se teška pomorska nesreća u ponedjeljak navečer. Kako neslužbeno doznaje Morski.hr, u nesreći ima teško nastradalih te je jedna osoba s ribarskog broda poginula.

NESREĆA U PODRAVSKOJ MOSLAVINI VIDEO Automobil sletio s ceste i zapalio se: Teško je ozlijeđena vozačica, uspjela pobjeći iz auta

Manja jahta (15-ak m duljine) je naletjela na ribarsko plovilo. Na mjesto havarije je iz šibenske lučke kapetanije doplovio brod za traganje i spašavanje Šibenik.

Prema izjavama svjedoka, jahta se u punoj brzini zabila i popela na ribarski brod. Jahta je od siline udara navodno i potonula.

U SMJERU ZAGREBA VIDEO Kamper se prevrnuo kod Jastrebarskog prema Zagrebu, kolona je preko 10 kilometara!

Posada jahte koja se nalazila u blizini odmah je priskočila u pomoć. Na mjesto havarije stigli su ribarski brodovi, čije su posade pomogle izvući havarirane ljude iz mora, a sada im se pridružio i brod Šibenik.

Glasnogovornik policije potvrdio nam je da je očevid u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • vinja 18.07.2023.

    "Jahta je od siline udara navodno i potonula. Posada jahte koja se nalazila u blizini odmah je priskočila u pomoć". Uz sav trud teško je razumjeti što je "pjesnik htio reći"

  • 18.07.2023.

    Biti ribar jedno od tezih zanimanja i naleti ti jahtas koji misli da je bog na moru. Sucut obitelji

  • Patryck 18.07.2023.

    "havarija i havarirani ljudi",a moj boze novinarske škole jezikoslovlja...ispomoc iz država bivše juge.

Komentiraj...
Vidi sve komentare