To je to što me zanima!

Teška nesreća u Puli: Pao je s mopeda, umro je u bolnici

Motociklist je u utorak u 15.24 sati pao s mopeda u blizini trgovačkog centra „Konzum“ u Šijani – Pula. Muškarac je mopedom izlazio iz zavoja, izgubio nadzor i pao
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u utorak oko 15.25 sati na državnoj cesti D-66 u Šijani, poginuo je vozač mopeda. 

Muškarac (65) je vozio moped Aprilia, pulskih registracija u smjeru grada te je izlaskom iz zavoja skrenuo van ceste i nogarom mopeda zahvatio povišeni rubnjak. Muškarac je izgubio nadzor nad mopedom i pao na otok za razdvajanje prometnih tokova, a potom i udario u stup javne rasvjete.

Vozača su odvezli u bolnicu gdje je u 17.15 sati umro. Po nalogu nadležnog državnog odvjetništva, obavit će se obdukcija tijela.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • gladijator 05.09.2018.

    Bila je kiša, vračao sam se s posla, lagano slušali radio i pričali. Bila je gužva, kao i obično kad je kiša, turisti se sjate u grad. Odjednom smo stali, tip je pao 10 metara ispred nas u drugom traku s motora. Odmah su ga podignuli i stavili na pržinu između dvije trake i pružili mu pomoć. Plava majica, krvava lijeva strana lica, bez kacige, bos. To se desilo točno ispred mene, kolona je lagano krenula.......došla je policija, hitna, svi u rekordno kratkom vremenu. Ali , nažalost nije mu bilo spasa. Laka mu zemlja! Ljudi pažljivo po kiši vozite i nosite kacigu na glavi!

  • nipsey 05.09.2018.

    ja brijem da je ovo 50eti vozac motora, koji je ove godine poginuo

  • lakej999 05.09.2018.

    jure ,neoprezni,gužva u prometu a te kamikaze izazivaju sudbinu...svaki pad može biti koban..

Komentiraj...
Vidi sve komentare