To je to što me zanima!

Teška nesreća u tunelu blizu Splita: Sudarilo se pet vozila, dvije osobe prevezene u bolnicu

U prometnoj nesreći na brzoj cesti kraj Splita, ispred tunela Mravinci, sudarilo se pet automobila. Automobili su razbacani po cesti u svim smjerovima, nema teže ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Pet automobila sudjelovalo je u lančanom sudaru danas na brzoj cesti kojom se s naplatnih kućica ulazi u Split. Nesreća se zbila neposredno prije tunela Mravinci. Oštećena vozila razbacana su u svim pravcima, protežu se na dvadesetak metara udaljenosti. Po cesti su krhotine automobila koji čekaju na vučnu službu. Vozači se mole za povećan oprez.

U PROMETNOJ NESREĆI Poginuo je biciklist u Metkoviću

Prema policijskim procjenama ne bi trebalo biti riječi o ozbiljnijim ozljedama.

- U 18:45 sati zaprimili smo informaciju da se na brzoj cesti u smjeru iz Klisa prema Splitu, u tunelu Mravinci dogodila prometna nesreća. Utvrđeno je kako je u prometnoj nesreći sudjelovalo pet vozila. Dvije osobe su prevezene na pružanje liječničke pomoći. U tijeku je obavljanje očevida - javljaju iz PU Splitsko-dalmatinske.

Brza cesta iz smjera Klisa prema Splitu sada je u cijelosti zatvorena za promet koji se preusmjerava na staru klišku cestu. Policijski službenici su na terenu i obavljaju upravljanje prometom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare