To je to što me zanima!

Teška nesreća u Zagrebu: Auto naletio na pješaka i usmrtio ga, vozač pobjegao, policija ga traži

Nesreća se dogodila na raskrižju Oreškovićeve ulice i Av. V. Holjevca, zbog očevida je promet obustavljen te se odvija okolnim pravcima
Vidi originalni članak

U petak navečer nešto nakon 21 sat je na raskrižju Oreškovićeve ulice i Av. V. Holjevca došlo do prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao pješak na kojeg je naletjelo vozilo. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće.

Kako doznajemo od PU zagrebačke, za vozilom i vozačem se intenzivno traga. Očevid je u tijeku pa je promet u zoni mjesta događaja obustavljen te se odvija okolnim pravcima.

- Prolazio sam raskrižjem kad sam vidio da je ograđeno. Policija je bila posvuda - ispričao nam je čitatelj koji se našao na mjestu nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • x00x 04.06.2022.

    stari samo reci da je bila sinkopa i nemas greske

  • cisab 04.06.2022.

    čovjek je bio pijan, kad ga pronadu bit ce trijezan. Dobit ce sigurno sest mjeseci uvjeta nema sale sa nasim sudovima. Mamic nam je objasnio kakvi su sudci. Nazalost moramo prihvatiti realnost sve su to organizirani kriminalci. Covjek pobjegao s mjesta nesrece, bio u soku, zasto nebi pobjegao kad je svjestan da nece biti kaznjen.

  • mily 04.06.2022.

    i ona cura što je ubila dečka u autu, prije par godina, najprije je trčala tražiti tatu. Tata odmah ,,povlači,, veze, onda advokati, a tek onda .......

Komentiraj...
Vidi sve komentare