To je to što me zanima!

Teška nesreća u Zagrebu: Ženu su iz auta izvlačili vatrogasci

Najmanje je jedna osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći u četvrtak oko 21.30 sati u Zagrebu. Svjedoci tvrde da su se sudarila tri automobila, ali da je jedan vozač pobjegao
Vidi originalni članak

Najmanje je jedna osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći u četvrtak oko 21.30 sati u Zagrebu na Aveniji Dubrava blizu raskrižja s Alejom javora. Sudarila su se dva automobila. Prema tvrdnjama očevidaca sudarila su se tri vozila, ali je jedan auto pobjegao. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vatrogasci su oslobodili jednu osobu iz automobila. Stigla je i Hitna pomoć koja je ozlijeđenu osobu odvezla u bolnicu. Očevid u tijeku. Blokiran je promet u smjeru istoka. 

Očevidac koji je bio u obližnjem kafiću kaže da je čuo prasak. Rekao je i da su vatrogasci iz auta izvukli ozlijeđenu ženu. 

- Čuli smo prasak i izjurili iz kafića. Oko razbijenih automobila okupili su se ljudi i pokušavali otvoriti vrata kako bi pomogli ozlijeđenoj ženi. Nisu uspjeli. No ubrzo su stigli vatrogasci koji su ju oslobodili. Mislim da joj je ozlijeđena noga. Odvezla ju je Hitna - rekao nam je jedan od čitatelja koji su sinoć snimili fotografije.  

 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • chipszg 06.05.2016.

    Spomenes muriju i evo ih... Oko placa u Dubravi ih ima ko mrava. Neka..

  • Cipelcug 06.05.2016.

    Gospođi želim brz oporavak.

  • pijevac 06.05.2016.

    noću se ovdje juri velikim bzinama bez obzira na kameru niže postavljenu,posebno na motorima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare