To je to što me zanima!

Teška nesreća: Vozač Smarta stradao u sudaru s autobusom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U sudaru autobusa i osobnog automobila noćas oko ponoći poginuo je vozač Smarta, a suvozač je ozlijeđen. Nitko od putnika iz autobusa nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Jedan muškarac (46) je poginuo, a drugi (25) je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći noćas oko ponoći na Jadranskoj magistrali u Bilom, kraj Primoštena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Automobil Smart kabriolet frontalno se sudario s turističkim autobusom . Poginuo je vozač Smarta, a suvozač je teško ozlijeđen i prebačen je na liječenje u Opću bolnicu Šibenik. Nitko od putnika u autobusu nije zatražio liječničku pomoć.

Nakon dovršenog očevida policija je izvijestila:

- Utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada 46-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine u oštrom nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad Smartom , uslijed čega je prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila is suprotnog smjera. Vozilom je udario u autobus MAN, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 63-godišnji vozač. Od siline udara osobni automobil se odbio i udario u uzdignuti betonski ivičnjak , nakon čega je izletio izvan kolnika na kameno travnatu površinu i zaustavio se. Iz njega je ispao 25-godišnji putnik. Ovom prilikom u autobusu je bilo 27 putnika, stranih državljana, od kojih nitko nije ozlijeđen - izvijestila je Policijska uprava Šibensko-kninske.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno nadležno Državno odvjetništvo u Šibeniku.

Zbog očevida na mjestu prometne nesreće cesta je bila zatvorena od ponoći do 4.45 sati. O čekuju se rezultati očevida, kojeg je uz policiju provodilo i Županijsko državno odvjetništvo.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • avaq 15.05.2015.

    To mi je frendov ujak...+

  • 15.05.2015.

    Volvo i ništa drugo.

  • sol 15.05.2015.

    u smartu ti pojas ne koristi, zato je i naziv za tj auto (smrt) to treba zabraniti, ili voziti po krugu poduzeča, tužna svakodnevnica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare