To je to što me zanima!

Kaos na A1: Zbog sudara kod Karlovca stvorila se kolona

Stvorila se kolona duga 16 kilometara između čvorova Jastrebarsko i Karlovac na A1 u smjeru mora. Do gužve je došlo zbog prometne nesreće...
Vidi originalni članak

Promet na autocesti A1 teče usporeno zbog prometne nesreće, javlja HAK. Stvorila se kolona duga 16 kilometara između čvorova Jastrebarsko i Karlovac u smjeru mora. Na području Draganića sudarili su se automobil i motor zbog čega je sada nastala gužva. Iz PU Karlovačka javljaju da je dvoje ozlijeđenih. 

Do sudara je došlo na 33. kilometru autoceste, a na naplatnim postajama Lučko u oba smjera nema dužih čekanja. 

Čitatelji nam javljaju da su automobile počeli preusmjeravati na državnu cestu. Navodno se ne radi o teškoj prometnoj nesreći, a dvoje lakše ozlijeđenih je zatražilo liječničku pomoć. U 10:45 uklonjena su vozila iz sudara s mjesta nesreće.

Osim toga, promet je pojačan na većini cesta u smjeru mora, u priobalju te na pojedinim graničnim prijelazima. HAK vozačima savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • wooly 01.08.2019.

    Bas kaos.Koji glupi naslov.PremaFirenzi sam prosli tjedan cubil dva sata a presal sam 50 km

  • 01.08.2019.

    Lijepo ja danas prvi dan godisnjeg krenuo u pol 8 iz Zg i u 12 stigao u Zadar uz dva odmora lagana na kavici, sve to bez autoceste. Bez stresa, guzve i svega ostalog plus 135 kn sto bi dao za cestarinu.

  • domagoj264 01.08.2019.

    Nisam ni mislio da je gužva zbog puno turista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare