To je to što me zanima!

Teška prometna na A1: Sudar dva kamiona, a stradali volovi

Kod odmorišta Janjče sudarila su se dva kamiona. Jedan je prevozio stoku. Vrata su se otvorila, a volovi su izašli na A1. Na jednoga je naletio policijski kombi
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A1 kod odmorišta Janjče između Otočca i Perušića u smjeru Splita u subotu je navečer oko 22 sata nastradalo osam komada stoke, a dvoje ljudi je lakše ozlijeđeno. Sudarila su se dva kamiona, oba su prevozila stoku. 

Od siline udarca jedan kamion se prevrnuo nakon čega se tridesetak komada životinja razišlo po autocesti. Na jednog vola naletio je policijski kombi. 

- Vozač (37) teretnog vozila makarskih registracijskih oznaka iz Žeževice koji je prevozio junad i telad iz neutvrđenog razloga je udario u teretno vozilo đakovačkih registracijskih kojim je upravljao vozač (44) iz Vrbica, a koji je također prevozio junad. Kamion đakovačkih oznaka se prevrnuo i iz vozila je ispalo tridesetak komada životinja koje su se razišle po autocesti. U tom trenutku naišlo je i MUP-ovo vozilo koje je izbjegavajući životinje udarilo u jednu od njih. U prometnoj nesreći lake tjelesne ozljede zadobili su vozač i putnik iz teretnog vozila đakovačkih registracijska, a smrtno je stradalo osam komada domaćih životinja – kazala je Maja Brozičević glasnogovornica PU ličko senjske. 

Zbog prometne nesreće dio autoceste, između čvorova Otočca i Perušića u smjeru Zagreba, bio je zatvoren od 22,44 do 5,15 sati, a u smjeru Splita od 22.44 do 7 sati.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ledo1 22.09.2015.

    svin se okomili na vozače i svi su stručnjaci za tahografe a šta čete sa vozačima auta koji voze sto puta gore

  • 21.09.2015.

    To je zbog katastrofalnog stanja u stočarstvu. Kuda idu junice u oba smjera?

  • octavia rs 21.09.2015.

    naslov je vrh vrhova sudarili se kamijoni stradali volovi sta su volovi vozaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare