To je to što me zanima!

U teškoj prometnoj nesreći kod Ličkog Cerja poginuo mladić (22)

Jutros oko 3 sata došlo je do prometne nesreće kod mjesta Ličko Cerje. Na teren su odmah upućena policija i vozila hitne medicinske pomoći iz Gospića i Gračaca
Vidi originalni članak

Noćas u 3:35 sati na dionici državne ceste broj 50 u mjestu Ličko Cerje dogodila se prometna nesreća kada je 23-godišnjak iz Zadra upravljao osobnim automobilom zadarske registracijske oznake, iz smjera Gospića u smjeru Gračaca. 

Uslijed neprilagođene brzine sletio je ulijevo van kolnika te se odbio od drveta natrag na kolnik i zaustavio na krovu na sredini kolničkih traka. Vozač je uslijed zadobivenih ozljeda smrtno stradao na mjestu događaja, javlja PU ličko-senjska.

Potom u 3:39 sati u zaustavljeni automobil uslijed nepropisne brzine kretanja udara osobni automobil zadarskih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Gospića u smjeru Gračaca upravljao 22-godišnjak iz Gračaca.

UŽAS NA MAGISTRALI Detalji nesreće u Dugom Ratu: Vozio pijan i usmrtio pješaka

Vozač i 21-godišnji suvozač nisu ozlijeđeni.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • fridulina 29.01.2022.

    Sućut obitelji !A nije lako svašta pisati po portalima kad je mladost u pitanju !Počivao u miru Božjem 🙏😥!

  • NijeBitno7922 29.01.2022.

    U ime obitelji stradalog mladica molim vas bez glupih komentara jer je stvarno nepotrebno, svi voze auto koje si mogu prisutiti i koje zele, nije bitno eli je to bmw ili ipak fiat punto, nesrece se nazalost dogadaju umjesto da svoje vrijeme trosite na bolesne komentare molim vas da se posvetite svom zivotu svojoj obitelji i svojoj djeci doma, hvala.

  • luca11 29.01.2022.

    Molila bi bez glupih komentara i obzir za obitelj stradalog koji je imao 23 godine a ne kako tu pise 22 i krivih informacija koje su tu napisane.Hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare