To je to što me zanima!

Teški sudar u Splitu: 'Cura je krvarila, pokušali su je izvući'

Sudar na križanju Vukovarske i Dubrovačke ulice u Splitu. Policija nam je potvrdila tu informaciju, ali još ne znaju koliko je ozlijeđenih. Čitateljica nam kaže da je jedan auto izbjegavao mačku pa je udario u drugi
Vidi originalni članak

Crveni auto išao je kroz križanje i u tom trenutku mačka je prelazila cestu. Vozač je skrenuo i udario u sivi auto. Cura koja je bila u tom sivom autu, a sjedila je iza, krvarila je i pokušali su je izvući, ali nisu uspjeli. Otvorili su prtljažnik da ima zraka, ali mislim da je izgubila svijest, priča nam čitateljica o teškom sudaru u Splitu, na križanju Vukovarske i Dubrovačke ulice.

POGLEDAJTE VIDEO: Sudar u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splitska policija potvrdila nam je informaciju o sudaru, ali rekli su nam kako još nemaju informaciju koliko je ljudi ozlijeđeno.

- Hitna je brzo stigla, izvukli su djevojku i odveli je u bolnicu. Čini mi se da su svi ostali prošli OK - priča nam čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • ljubica ljubičica_1 05.05.2020.

    Bome ja bi zgazila mačku.Vozim godinama i nikad nisam napravila ni jedan prekršaj.Ali bi ovdi zgazila mačku.

  • Rusulica 05.05.2020.

    Nije samo to krizanje u Vukovarskoj opasno,nego i ono sa Velebitskom i Busicevom,a i krizanje kraj pumpe.Na svim tim krizanjima se redovito dogadaju nesrece.

  • amun6 05.05.2020.

    Neki ne će nikada shvatiti važnost vođenja brige oko životinja koje su nabavili, čak ni nakon stradavanja ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare