To je to što me zanima!

"Teško da su optužbe protiv braće Mamić predizborni alat"

Postavlja se pitanje zašto baš sad, ali konačan test onoga što se sad radi biti na sudu u postupcima koji će se voditi, rekao je u subotu u Šibeniku Ivo Josipović
Vidi originalni članak

Kada je riječ općenito o korupciji, ali i o optužbama protiv braće Mamić, bilo bi teško i misliti da se takve optuže generiraju samo u svrhu predizborne kampanje, rekao je u subotu u Šibeniku Ivo Josipović na osnivanju stranačkog ogranka njegove stranke Naprijed Hrvatska.

- Kada bi se takve optužbe generirale samo u svrhu predizborne kampanje, to bi značilo da je Hrvatska staljinističko društvo, što nije točno. Postavlja se pitanje zašto baš sad, ali  konačan test onoga što se sad radi biti na sudu u postupcima koji će se voditi - rekao je Josipović. 

Idi na 24sata

Komentari 187

  • surfer23 07.07.2015.

    ovoj vladi ja ne vjerujem više ništa.Uz svoju nesposobnost sad su dokazali kako se ne libe obmanjivanja i prljave politike sve u korist izbora.

  • eto_bas_zato 06.07.2015.

    Josipoviću ne muljaj, sve su to predizborni trikovi.

  • Dokmanovic 06.07.2015.

    eto lignjun se nasao kompetentan da komentira visoku politiku u drzavi a odavno je politicki mrtvac, i eto slucajno bas gospodina Mamica mora komentirat, neces razbojnice

Komentiraj...
Vidi sve komentare