To je to što me zanima!

Teško ozlijeđen muškarac (46): Sletio u jarak, nema vozačku

Policija je priopćila da se 46-godišnjak kretao svojim VW Polom zagrebačkih oznaka kroz Cugovec s vozačkom dozvolom koja mu je istekla prije 13 godina
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 23 sata u Cugovcu teško je ozlijeđen 46-godišnjak kojem je vozačka dozvola istekla prije 13 godina.

Policija je priopćila da se 46-godišnjak kretao svojim VW Polom zagrebačkih oznaka kroz Cugovec s vozačkom dozvolom koja mu je istekla prije 13 godina.

SPAŠAVALI GA VATROGASCI Drama kod Omiša: Bio na rubu provalije, nije mogao iz auta...

Oko 200 metara nakon izlaska iz Cugovca, 46-godišnjak je zbog neprilagođene brzine pri silasku s nadvožnjaka izgubio nadzor nad vozilom koje je u zanošenju udarilo u ogradu i potom sletjelo u jarak i prevrnulo se na krov.

Teško ozlijeđenom 46-godišnjem vozaču liječnika pomoć je pružena u KBC Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • cupakabra2 01.05.2020.

    kojem je vozačka dozvola istekla prije 13 godina... iz stožera su javili.. ako ti je dokument istekao da važi još mjesec dana nakon korone.. pa. ??

  • najiram 10 25.04.2020.

    eto ja sam 100% siguran da je imao produženu vozačku nikako nebi mogao letjeti autom i sletjete van kolnika...za sve je kriva ne produžena vozačka...postavio bi sao jedno pitanje ...dali stečeno znanje upravljanja vozilom istiće nekim zadanim rokom..pa bih pitao kada će sva ostala zanimanja od oktora profesora ućitelja imati rok trajanja i kada če oni morati na produženje svog znanja i sposobnosti...jer po ustavu svi bi trebali biti jednaki imati ista prava i obaveze...pitam zašto se ne produljuju i ostale diplome i stećena zvanja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare