To je to što me zanima!

Teško ozlijeđeni: Odsukavali brodicu, valovi ih bacili na hrid

Kornati: Zbog velikih valova koje je načinio putnički brod koji je prošao u blizini u hrid je udario skiper (52), kao i dvojica Zagrepčana u dobi od 36 i 37 godina
Vidi originalni članak

Trojica nautičara ozlijeđena su dok su u subotu u 6.30 sati u Kornatima odsukavali brodicu. 

Policija je izvijestila kako je 52-godišnji skiper iz Pakoštana između jedan i dva sata u noći na hrid Galiolica u blizini otoka Žuta nasukao brodicu dužine osam metara. 

- Prilikom odsukavanja zbog velikih valova koje je načinio putnički brod koji je prošao u blizini u hrid je udario skiper, kao i dvojica Zagrepčana u dobi od 36 i 37 godina koji su s njim bili na brodu. Sva trojica su zadržana na liječenju u Općoj bolnici Zadar, s tim da su 52-godišnjak i 37- godišnjak zadobili teške tjelesne ozljede - priopćila je PU šibensko-kninska.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • stevo đurić 18.08.2013.

    Na zapadnoj obali Istre postoji koridori za ulazak i izlazak u luku Koper koje gotovo nitko ne poštuje i tako godinama, ne znam zašto te ploveće grdosije nitko ne opali po đžepu ?????

  • Putschi 18.08.2013.

    Mislio si je kapetan ; Talijani imaju svoju " Konkordiju " naljuskanu na obalu pa zasto nebi i Hrvatska imala i svoju . Ionako ga za to nece nitko kod nas pozvat na odgovornost ! Ili se mozda varam ?

  • ropee 23 18.08.2013.

    Ako je napravio velike valove , znači ni brzina mu nije bila mala , a udaljenost od obale ? eh , kada bi naši uveli detaljno praćenje prometa na moru , to bi nam donijelo novca i novca u državnu blagajnu . Samo upratiti i dočekati u luci ili marini sa uplatnicom

Komentiraj...
Vidi sve komentare