To je to što me zanima!

Teško se ozlijedio na mjestu na kojem je stradao i njegov brat

Požega: Fiat Doblo i skuter su se jutros sudarili. Vozač skutera D.B. (50) iz Trenkova je teško ozlijeđen. Na istom je mjestu bio ozlijeđen i njegov brat
Vidi originalni članak

Dostavno vozilo Fiat Doblo u utorak ujutro i skuter su se sudarili u utorak nešto prije sedam sati na križanju Ulica Jurja Križanića i Hrvatskih branitelja u Požegi. Vozač skutera D.B. (50) iz Trenkova je teško ozlijeđen. 

Po riječima očevidaca prometna se dogodila kada je vozač dostavnog vozila, koji je dovezao kruh, krenuo polukružno okretati na cesti ispred prodavaonice. U tom trenutku je iz smjera Velike naišao mopedista koji uočivši opasnost pokušao izbjeći sudar, ali nije uspio. 

Skuterom se zabio u prednju lijevi blatobran Fiata te je sletio u odvodni kanal sav se polomivši. Neslužbeno doznajemo da je slomio zdjelicu i kuk te da je nakon pružene mu pomoći u požeškoj bolnici hitno prebačen u Zagreb. 

- Prije 29 godina na ovom istom mjestu u prometnoj nesreći nastradao je njegov brat, na svu sreću ostao je živ - rekao je šogor mopediste koji je došao po oštećeni skuter. Nesreća je bila pred prodavaonicom u koju se prije nepunih mjesec dana autom zabio mladić nakon što nije uspio skrenuti u Križanićevu ulicu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • komikaza 13.06.2012.

    briga me i za njega i za njegovog brata. Kakva vijest!!! Skrhan sam...

  • panic_1 12.06.2012.

    el ono baotian

Komentiraj...
Vidi sve komentare