To je to što me zanima!

Teško su ozlijeđene: Policajac izvan službe naletio na sestre

Dubrovnik: Policajac (26), koji je bio izvan službe, tijekom prestrojavanja izgubio je nadzor nad motociklom i udario u dvije pješakinje u dobi od 34 i 28 godina.Teško su ozlijeđene i zadržane u bolnici
Vidi originalni članak

Dvije žene su teže, a muškarac lakše ozlijeđen u prometnoj nesreći u četvrtak oko 15.45 sati u Dubrovniku u blizini zgrade Suda. 

Do prometne je došlo kada se 26-godišnji vozač motocikla, inače policijski službenik izvan službe, motociklom požeških registracijskih oznaka u Ulici dr. Ante Starčevića, prilikom prestrojavanja u drugu prometnu traku izgubio nadzor nad motociklom. Udario je u dvije pješakinje koje su se u tom trenutku kretale uz rub kolnika, izvan nogostupa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Uslijed udara, pješakinje u dobi od 34 i 28 godina, teško su ozlijeđene te su zadržane na liječenju u dubrovačkoj bolnici, dok je vozač motocikla zadobio lakše tjelesne ozlijede. 

Kako navodi dubrovnik.net, riječ je o dvije sestre. Nakon nesreće u pomoć su im priskočili prolaznici i stanovnici susjednih kuća.

Očevidom ove prometne nesreće rukovodio je nadležni državni odvjetnik. 

Policija protiv motocikliste podnosi kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak.

(Fotografije i video nesreće ustupio nam je Dubrovački dnevnik)

Idi na 24sata

Komentari 91

  • vekizveki 25.03.2017.

    Čini mi se da su hodale po cesti!

  • Maddog 24.03.2017.

    policajac je,,, nije BMW

  • stbbb 24.03.2017.

    Covik ima svoje ime i prezime ili kako vi volite stavljat inicijale,kakve veze nije bio na duznosti.Nebi ovako pisali da je milicionar bio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare