To je to što me zanima!

Teslom se probijali kroz Liku: 'Da smo prespavali u Gračacu, baterija ne bi izdržala do jutra'

Navijači su na utakmicu u Zagreb Teslom došli bez problema. Natrag je bilo kompliciranije - da su ostali u Gračacu, ujutro bi se smrzli jer bi se baterija ispraznila. Ovo nikad ne bi ponovili, kažu
Vidi originalni članak

Skupina navijača koja se u nedjelju ujutro zaputila Teslom u Zagreb, također se uz ostale putnike pri povratku našla u problemima kad je na cestama zavladao snježni kaos.

Kako piše Dalmacija Danas, stigli su do Macole, gdje su krenuli problemi jer im je trebao punjač, do kojeg nisu mogli doći zbog prepunjenog odmarališta.

Nastavili su dalje i prije Svetog Roka sišli s autoceste i krenuli prema Gračacu, ali ih je policija uputila da se vrate jer je cesta prema Dalmaciji zatvorena.

Kroz Liku protiv smrzavanja

- Kako smo čuli da su svi smještajni kapaciteti bili zauzeti i morali smo ostati spavati u autu, odlučili smo se za pokušaj proboja. Naime, u slučaju da smo ostali spavati u autu u Gračacu, ne debelim minusima, baterija ne bi izdržala do jutra. Nismo htjeli riskirati smrzavanje ni ostanak bez auta pa smo se dobro raspitali s lokalnim stanovništvom koje nam je ukazalo na njihove makadamske i druge sporedne puteve. Uskim putovima došli smo do Malovana - rekli su za Dalmacija Danas odvažni putnici.

POGLEDAJTE VIDEO: DALMATINCI SE TESLOM PROBIJALI KROZ SNIJEG

SNJEŽNA BLOKADA Snježni kaos na cestama: Brojni koji su zapeli imali su ljetne gume. Evo kolike su za to kazne

Njihov sugovornik navodi kako ih je između Malovana i Otrića uhvatilo snježno nevrijeme kakvo nikad nije vidio u životu, zbog čega su izgubili orijentaciju jer nisu više mogli vidjeti ni put, a da su stali na uzbrdici, automobil se više ne bi mogao pokrenuti.

Na kraju su se nekako probili do Otrića gdje su nastavili prema Kninu i zaključili kako se nikad više neće upuštati u ovakve opasne radnje.

POGLEDAJTE VIDEO: NISU IH ZAUSTAVILA NITI UPOZORENJA POLICIJE

Idi na 24sata

Komentari 40

  • pokamine28 01.03.2023.

    U autoškole obavezno montiranje lanaca na gume

  • ptica neznalica 28.02.2023.

    Najgore od svega je što kad sve izračunaš ne zagađuju okoliš manje od benzinskih motora, a problema koliko hoćeš. Od punjenja do gašenja u slučaju požara.

  • nori 🖖 28.02.2023.

    Vucite prikolicu sa akumulatorima

Komentiraj...
Vidi sve komentare