To je to što me zanima!

Teta ubijenog Afroamerikanca: Psi imaju bolji tretman nego što ga je imao on, slomljeni smo...

'Psi imaju bolji tretman nego što je imao on. Kada vidite takvo nešto, to ne možete izbrisati iz sjećanja', poručila je u emotivnom intervjuu za RT teta ubijenog Afroamerikanca
Vidi originalni članak

Smrt mog Georgea izazvala je bijes Amerike, ali i nasilje i pljačke diljem zemlje. Sve se to može objasniti snimkom ubojstva mog nećaka koji je ostavio milijune s traumama, izjavila je Angela Harrelson, teta ubijenog Afroamerikanca.

Posebno je napomenula kako ne odobrava nasilje i pljačke koje se događaju diljem SAD-a, ali kaže kako može razumijeti zašto je to ubojstvo dovelo do eskalacije.

ŠOKANTNE SNIMKE Procurio novi video: Floyda su tukli i na stražnjem sjedištu

- Niz ubojstava Afroamerikanaca od strane bijelih policajaca izazvalo toliko bijesa. Pljačke, štete na imovini - svi znamo da ljudi to ne bi smjeli činiti, ali razumijem bijes i frustraciju, razumijem razlog zašto to rade - ispričala je Angela za RT.

POGLEDAJTE VIDEO Ispovijest tete ubijenog Afroamerikanca:

Zabrinuta je da bi policajci koji su naudili njenom Georgu mogli proći nekažnjeno. 

- Psi imaju bolji tretman nego što je imao on. Slomljeni smo. Kada vidite takvo nešto, to ne možete izbrisati iz sjećanja. Kao medicinska sestra i bivša djelatnica u vojsci, sigurna sam da su trojica policajaca, koja su bila tamo, morala znati što se događa - dodala je.

Podsjetimo, tijekom privođenja Georgea Floyda, policajac koji ga je uhitio, priklještio mu je vrat koljeno, pa George nije mogao disati. On i njegove kolege kasnije su ignorirali vapaje uhićenika koji je govorio da gubi dah.

NEREDI PRED BIJELOM KUĆOM Prosvjedi u SAD-u ne jenjavaju: Trumpa i obitelj skrili u bunker!

Protiv policajaca je podignuta optužba za ubojstvo.

- Svatko tko ima srca, zna da je to bilo pogrešno! Pravda za George Floyda. Nazovite to pravim imenom, to je ubojstvo! - poručila je za kraj teta ubijenog Afroamerikanca.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Borna.2 02.06.2020.

    Kristina a gdje je članak o emotivnoj izjavi Georgeovog brata koji govori kako George ne bi želio ove prosvjede, kako cijela obitelj ne želi ove prosvjede, da će pravda biti zadovoljena. Kako ovo divljanje nema smisla.

  • 01.06.2020.

    zašto nitko ne pita zašto su ga hapsili,meni se činida je imao bogatu prošlost,2m,zaštitar,ne znam trebao bi netko i to objaviti

  • info_punkt 01.06.2020.

    Amerika i Engleska, bit će zemlja proleterska...

Komentiraj...
Vidi sve komentare