News

Komentari 239

Prosvjedi u SAD-u ne jenjavaju: Trumpa i obitelj skrili u bunker!

Prosvjedi u SAD-u ne jenjavaju: Trumpa i obitelj skrili u bunker!

Kako javljaju američki mediji, Donald Trump je sa suprugom i sinom proveo u bunkeru cijelu noć, a moguće je i da će biti premješteni u centar za hitne slučajeve ukoliko se neredi nastave

Nakon što su se u petak navečer prosvjednici okupili ispred Bijele kuće, Donalda Trumpa su službe sakrile u podzemni bunker, saznaje CNN

U bunkeru je, zajedno sa suprugom Melanijom i sinom Barronom, proveo cijelu noć dok su ispred Bijele kuće bjesnili prosvjedi. Kako navode američki mediji, moguće je da će cijela obitelj biti premještena u operativni centar za hitne slučajeve ukoliko se neredi nastave. 

POGLEDAJTE VIDEO: Neredi u SAD-u 

Američki predsjednik je u nedjelju najavio kako će pokret "Antifa" uvrstiti na američku listu terorističkih organizacija. Ovaj pokret zadnjih dana često optužuje za nerede tijekom prosvjeda zbog pogibije Georgea Floyda (46). 

Trump je u nizu objava na Twitteru čestitao redarstvenim snagama zbog toga što su u subotu navečer u Minneapolisu uspjeli uspostaviti kontrolu u gradu.

- Anarhisti pod vodstvom Antife brzo su svladani. Gradonačelnik je to trebao učiniti već prve večeri pa ne bi bilo nikakvog problema - napisao je.

Smjerao je na Jacoba Freyja, demokratskog gradonačelnika tog velikog grada na sjeveru zemlje, odakle su se proširili prosvjedi nakon kobnog uhićenja 46-godišnjeg Georgea Floyda, kojega je strašna snimka obišla svijet.

U prosvjedima je uhićena i kći gradonačlenika New Yorka, piše CNN.

Najčitaniji članci