To je to što me zanima!

Tetovirao si Trumpa na nogu: "Umjetnost je kontroverzna"

Dave Singelton portret novoizabranog američkog predsjednika nosit će na lijevoj potkoljenici. Ne slaže se sa svime što Trump kaže, ali smatra da može promijeniti Ameriku
Vidi originalni članak

Britanac Dave Singleton (38) na nogu je dao istetovirati portret novoizabranog američkog predsjednika Donalda Trumpa. On se javio na oglas tatoo umjetnika Craiga Bartletta koji je tražio 'žrtvu' za ovaj pothavat. 

- Velika umjetnost je uvijek kontroverzna - kaže Singelton koji će Trumpa i krilaticu 'U Trumpa vjerujemo' ponosno nositi na lijevoj potkoljenici. 

- Najviše negativnih komentara dobivam od Amerikanaca. Neki tetovažu čak uspoređuju s tetovažom Hitlera, no koliko ja znam Trump nije masovni ubojica - kaže Dave koji je žestoko protiv Hillary Clinton za koju kaže da je dio establišmenta.

 - Ne slažem se sa svime što Trump kaže, ali mislim da može promijeniti Ameriku - smatra Singelton koji ističe da nije toliko riječ o politici koliko o umjetnosti.

Bartlett je tetovažu iscrtavao sedam sati, a Dave nije uspio izdržati tetoviranje do kraja jer ga je boljelo. 

- Htio sam raditi još kojih pola sata i završiti sjenčanje, ali previše ga je boljelo - rekao je Bartlett.

Kinezi ludi za Trumpom

Osim našeg kanarinca Duška, Trump ima ptičjeg dvojnika i u Kini. Zlatni fazan, primijetili su Kinezi, ima istu frizuru kao izabrani američki predsjednik. Fotografiju ptice prvi je objavio kineski novinar, a zatim se brzo proširila kineskim društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Sluga Janko 29.11.2016.

    Ovaj što si je tetovirao Trumpa na nogu pomiješao mu se mozak i d*ek, ovo nebi išao raditi nitko pametan...

  • kohorta 29.11.2016.

    za goinu dana pilat će nogu =))))

  • Cukrena 29.11.2016.

    Ma divota :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare