Obavijesti

News

Komentari 26

Kanarinac u Bijeloj kući: Duško ili Donald Trump, pitanje je sad

Kanarinac u Bijeloj kući: Duško ili Donald Trump, pitanje je sad
2

Poznati riječki kanarinac stekao je slavu sličnošću s pjevačem Duškom Lokinom. A sada se pojavio Donald Trump koji ga u svemu vjerno oponaša...

VIDEO

Obojica su muškarci, obojica privlače pažnju pučanstva bizarnim frizuricama, obojica su svijetli, obojica su u stanju visoko poletjeti, ali samo jedan nisko pada, a ipak se nada postati američkim predsjednikom!

Koji je koji!?

Donald Trump (70), američki milijarder čiji je komunikacijski stil nalik Kerumovu, ima “zurku” nalik Duškovoj.

Duško riječki je gloster kukmasti kanarinac koji je pak ime dobio zbog sličnosti njegove frizure s prvim tupeom hrvatske estrade, onim čiji je vlasnik Duško Lokin. Dva hrvatska Duška sad imaju globalnu konkurenciju. Kukmastom kanarincu Dušku frizura je postojana baš kao i Trumpu. I dok mu perje otpada, “kukma” uvijek stoji na mjestu. Trumpova frizura odavno je njegov zaštitni znak zbog kojeg ga ismijavaju u većem dijelu svijeta. Tako su njegovu frizuru, popularno nazvanu “trumpicu”, uspoređivali s plastom sijena, busenima trave, metlama te krznom raznih životinja. Mnogi se šale kako je prava tajna svemira nosi li osebujni političar periku ili samo tupe. On tvrdi da je to njegova prirodna kosa, a nedavno je to potvrdio i komičar Jimmy Fallon (42). Trumpa je ugostio u svojem talk showu.

- Mogu li vam razbarušiti kosu? Bit ću nježan - upitao je komičar Donalda. On je oduševljeno pristao. Kosu su razbarušili i dokazali da “trumpica” ipak nije tupe. Šuška se i kako je političar bio na presađivanju kose. Prema neautoriziranoj biografiji, bio je kod plastičnog kirurga koji mu je “pošumio” tjeme, a njegova tadašnja supruga Ivana Trump (67) kritizirala je njegov novi izgled, zbog čega ju je iznervirani Donald počupao za kosu. Prije nekoliko godina milijarder je otkrio svoju jutarnju rutinu. Kosu pere šamponom protiv peruti, ali nikad je ne suši fenom. Dok čeka da se prirodno osuši, za što, kako kaže, treba sat vremena, u međuvremenu čita novine. Frizuru namješta lakom za kosu. Svjestan je da mu kosa ne izgleda najbolje u svakoj prilici.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moja kosa nije savršena, ali je ipak moja - rekao je Trump koji ima i bogato regionalno iskustvo. Ovdje je, naime, htio sudjelovati u izborima za Miss, dok je s premijerom Sanaderom namjeravao sklapati velike poslove. Sanader mu je i preporučio da obrati pažnju na njegovu kćer Petru, koja je talentirana glumica. Ovih se dana ispričao Srbima zbog američkog bombardiranja.

- Bombardiranje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svjetska rata, bilo je velika pogreška. Srbi su vrlo dobri ljudi. Nažalost, Clintonova administracija nanijela im je dosta zla, ali i čitavom Balkanu, od kojeg su napravili kaos - rekao je Trump za beogradski Nedjeljnik i najavio da će ako postane predsjednik “ojačati našu vezu s vladom u Beogradu”. Zadarski pjevač, za razliku od Trumpa, priznaje da nosi parcijalni tamnosmeđi tupe. Vlasnica (27) je pticu kupila jer ju je odmah osvojila svojom frizurom, no više se s ljubimcem ne želi pojavljivati u javnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"