To je to što me zanima!

Thompson: Nisam ništa dužan Poreznoj, a oni su kršili zakon

Ja i moja obitelj izloženi smo velikom pritisku jer se manipulira javnošću i pokušava me se prikazati kao poreznog neplatišu. Nemam ništa s tim, tvrdi popularni pjevač
Vidi originalni članak

Marko Perković Thompson tvrdi kako nije dužan porez te da ima dokumentaciju koja to potvrđuje. 

- Tu se radi o nekakvim nepravilnostima koje ja ne mogu razumjeti - rekao je Thompson u HTV-ovoj emisiji "Nulta točka". Podsjetimo, nedavno se u medijima pisalo kako popularni pjevač zbog neprijavljenog prihoda od 3,69 milijuna kuna mora platiti 1,164 milijuna kuna poreza.

- Ja i moja obitelj izloženi smo velikom pritisku jer se manipulira javnošću i pokušava me se prikazati kao poreznog neplatišu. A ja porez nisam dužan i nemam nikakve veze s tim - tvrdi Thompson koji optužuje Poreznu upravu za kršenje zakona jer su podaci o njegovim navodnim dugovima curili u medije.

- Za sve pozive iz Porezne uprave, sve zapisnike najprije sam saznao iz medija - tvrdi Perković.

Idi na 24sata

Komentari 383

  • letećiodojak 26.09.2012.

    Svi brane Thompsona kao da je sveti čovjek. Njegove pjesme su hrana preplaćenim braniteljima koji šute kada se priča o nezaposlenosti, a dižu se pred izbore da brane svoj status ljudi koji su dali život na raspolaganje u domovinskom ratu. Dragi moji plaćenici nemojte braniti sebe kroz Thompsona već pokrenite Domovinu sa radom i poštenjem, a ne svojim penzijama i pjesmama koje slušate u čast sebe. Hvala borcima za Domovinu, a ostalima lažnima - neka prestanu srat jer su oni upropastili gspodarstvo RH. A Thompsonu - neka dokaže da ne duguje i stvar rješena.

  • snaša s mudima 26.09.2012.

    Koliko je ukrao s HDZ -bandom to ni CIA ne bi mogla utvrditi ! Oduzeti mu sve i mirna Bosna. Seljek goljo i primitivna spodoba koja iskorištava naivnost priglupih masa.

  • BrankaMadžarac 26.09.2012.

    Sviđaju mi se njegove pjesame, talentiran je ali ako je istina da je primio novac samo da ne pjeva tu nešto ne štima. Osoba koja se drži vjernikom, čak je i pomagao izgradnju crkve vidjela bi da tu nešto smrdi.. ali novci su svima dragi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare