To je to što me zanima!

Thompson: Nisam potpuno prekrižio nastupe u Srbiji

Pjevač je u intervjuu za jednu emisiju HRT-a rekao da želi biti izvan politike te da se ograđuje od njegova navodnog veličanja ustaštva i fašizma
Vidi originalni članak

Pjevač Marko Perković Thompson za zabranu koncerta i ulaska u zemlje EU koje provode Schengenski režim krivi Ured predsjednika Mesića. Thompson je u intervjuu za jednu emisiju HRT-a rekao da želi biti izvan politike te da se ograđuje od navodnog veličanja ustaštva i fašizma. Pjevač se u intervjuu osvrnuo i na mogući nastup u Srbiji, koji nije potpuno odbacio obzirom da je "apolitičan tip". Tvrdi kako nema problema s drugom nacionalnošću, no smatra da nema publike u susjedstvu. Poručuje da su mu nastupi puni pozitivnih poruka i da ne širi mržnju. Ako mu netko dokaže da je pozdrav “Za dom spremni”, koji se spominje u Čavoglavama, kazneno djelo, on će od njega odustati. Tvrdi da se radi o starom hrvatskom pozdravu koji ne povezuje ni s jednom ideologijom.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • brkan1 16.10.2009.

    Čitam neke komentare kao svi ga u rvackoj vole , obožavaju itd.Ima samo jeadn problem s njegovim pjevanjem, on nezna pjevat, glasa nema, pjeva 1,5 oktavu, samo priča kao i njegov klum, Tekstovi, ali ne svi su dobri ostalo ispod prosjeka.Ali kupi rilju na rvatsvo i nacionaliza, ali s nekim starim i novijim pjevačima se nemože usporediti. A da ga volim slušat iskreno ne volim, nije za mene.A to što će pjevat u srbiji malo sutra. Baš čekaju samo njega. Ajoj ludi su bez njega a snjim još luđi. Možda mu na koncert dođe i Koštunica pa se pozdrave starim ustaškim i četničkim pozdravima.

  • bater 15.10.2009.

    ko nevoli Thompsona nevoli ni Hrvatsku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • rođin rođo1 14.10.2009.

    nemoj te izvlačit iz konteksta.molim članak pročitat do kraja.citiram \"nisam nikad rekao da nebi pjevao u srbiji,ali ja pjevam samo tamo gdje žive hrvati prema tome nemam potrebe pjevat tamo.orginalna izjava markova iz jednog dnevnog tiska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare