To je to što me zanima!

Thompsonu otkazali koncert u Berlinu: 'On je pjevač mrzitelj'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odluci o otkazivanju nastupa u C-Hallu su pridonijeli pritisci na internetu gdje su najavljivani prosvjedi protiv hrvatskog pjevača koji, navode, 'slavi hrvatski fašizam'
Vidi originalni članak

Pjevač Marko Perković Thompson je trebao 26. travnja nastupiti u Berlinu, u poznatoj dvorani C-Hall, no uprava dvorane je otkazala suradnju, piše Der Tagesspiegel, a prenosi Večernji list .

Odluci o otkazivanju nastupa su navodno pridonijeli pritisci na internetskim forumima gdje su najavljivani prosvjedi protiv hrvatskog pjevača koji, navode, 'slavi hrvatski fašizam' , a nazvali su ga i 'pjevačem mrziteljem' .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Organizatori koncerta su angažirali odvjetnike kako bi osporili odluku, a istovremeno traže i neku drugu dvoranu za nastup. Naveli su da Thompson nema veze s fašizmom te da su i sami bili izloženi medijskom pritisku da se koncert ne održi u Berlinu.

Thompson je već dva puta imao koncerte u C-Hallu.

Idi na 24sata

Komentari 1650

  • jasonvoorhees 15.01.2015.

    ima jedna zemlja a zvala se Jugoslavija.bilo i Tita i kredita kazu svi.Hrvatsku nisu htijeli a danas se smiju u njoj.e pa ljudi moji sta ste zapravo svi vi koji pisete protiv Thompsona.ja cu vam reci.Srbija je otvorena za VAS.KOMUNJARE

  • marijaterezija2 25.04.2014.

    Ima u tome istine

  • čmarina 25.04.2014.

    Ja napisao da Hrvat plati porez a ovaj neki mi izbrisao komentar. hahahhaah nečuveno. Evo pa briši opet, a ja opet kažem plati ti porez prika pa zavijaj i revi koliko god želiš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare