To je to što me zanima!

Dužnosnik New Yorka: Trump ima krv moje majke na rukama

U svijetu je zabilježeno više od milijun i tristo tisuća slučajeva zaraze virusom, od čega je dosad u 183 zemlje svijeta umrlo više od 70 tisuće ljudi. Posebno je zabrinjavajuće stanje u SAD-u, Španjolskoj i Italiji...
Vidi originalni članak

Najbitnije vijesti:

>> U Hrvatskoj je 40 novozaraženih, što dovodi do ukupne brojke od 1222 oboljelih. Više pročitajte OVDJE 

>> Boris Johnson (55), britanski premijer priznao je da je hospitaliziran u nedjelju kako bi obavio dodatna testiranja zbog problema s brzim oporavkom od zaraze korona virusom koju je otkrio prije 10 dana. 

>> Ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak u razgovoru za RTL Danas detaljno je objasnio tko se i po kojim kriterijima testira na koronavirus jer upravo to je jedno od najčešćih pitanja građana. Više pročitajte OVDJE

>> Četverogodišnja malezijska tigrica Nadia zarazila se korona virusom. Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 147

  • Aron3 10.04.2020.

    Nažalost i na sramotu Amerike da tako malo cijene ljudski život svoje stoke sitnog zuba. I ovom prilikom prioritet im je gospodarstvo i krupni kapital. Hrvatska je pokazala veću empatiju.

  • IV987 07.04.2020.

    Izgleda da se cirkusu približava vrhunac. Talijani i Španjolci pobjeđuju. Ameri i Englezi se drže bolje nego je itko očekivao. U Švabe ne vjerujem da je itko i sumnjao. Još samo Francuzi vise.

  • tomy1511 07.04.2020.

    Baš si razmišljam, nekako jako inteligentan ovaj virus. Prvo se pojavi u Kini, svi ljudi optužuju Kinu da je kriva za sve. Uglavnom stradavaju stari, stari predugo žive pa su teret zapadnog društva pogotovo kapitala. Prouzročio ekonomsku krizu, financijski sustavi zadnjih godina nisu znali kud sa viškovima novaca, a gle čuda sad svi traže novce i pozajmice. Čak jedan zanimljiv podatak kaže da u Čikagu od oboljelih su pola, pola crnci i bijelci, ali 75% umrlih su crnci. Padaju cijne nafte, stradavaju Rusija i Arapske zemlje, usljed toga proizvođači elektrovozila, baterija i sirovina za iste gube na vrijednosti i biće kupljeni od određenih institucija u bescijenje, a kad sve ovo prođe i vratimo se na staro koliko će vrijediti? Eto slučajnosti ali ovaj virus kao da radi u interesu zapadnih financijskih mega struktura koje imaju ogromne novce koji je stajao zadnjih par godina neaktivano, ali evo aktiviraće se sav taj ogromni kapital koji će se nekoliko puta umnožiti još jednom i ono malo što ne bješe njegovo, bit će za koju godinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare