To je to što me zanima!

Tihomir Jakovina: Moj propust ne znači da sam loš ministar

Napravio sam propust, ispričao sam se i Povjerenstvu i hrvatskoj javnosti. O mojoj političkoj vjerodostojnosti govorit će rezultati, istaknuo je ministar poljoprivrede
Vidi originalni članak

Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina za Dnevnik Nove TV kazao je da nakon kazne Povjerenstva za sprečavanje sukoba interesa ne razmišlja o ostavci te ponovio da kao ministar ni kao lokalni čelnik nije bio u sukobu interesa. 

- Napravio sam propust, ispričao sam se i Povjerenstvu i hrvatskoj javnosti. O mojoj političkoj vjerodostojnosti govorit će rezultati. To što sam propustio uskladiti sve sukladno zakonu, ne znači da loše radim svoj posao' - rekao je.

Ministar je komentirao i slučajeve mljekara koji i nakon prehrane stoke zamjenskom hranom u svojem mlijeku još nalaze aflatoksin. 

- Oni koji su slušali upute struke i agencija i ispravno koristili zamjensku hranu, smanjili su razinu aflatoksina. Bio je dio mljekara koji nisu pravilno hranili i još dodavali i svoju hranu što nije dalo rezultata - kazao je Jakovina. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • zixx91 21.04.2013.

    idem opljačkat 100 milijuna iz banke, reć ću policiji, a napravio sam propust, o mojoj građanskoj vjerodostojnosti govorit će rezultati, svaki dan idem na posao. To ne znači da sam loš građanin.. :D

  • zixx91 21.04.2013.

    mrš u pi čku mat erinu,lopovu, prevarantski izdajnički lažljivi da imaš imalo poštovanja prema rh i imalo obzira i morala dao bi ostavku isti dan kad se otkrilo da imaš firmu.... a i tu hranu koja tobože smanjuje razinu aflatoksina sam vidio, izgleda kao obično smeće, kao govna koja ste ostrugali ipod pilića!!!!!

  • Luka LuxyCar 21.04.2013.

    Zbog tvog takozvanog propusta u Kini bi bio cijeli život u zatvoru,a lijepo ti je rekao Milanović da paziš na takve propuste! Žuvela Boris

Komentiraj...
Vidi sve komentare