To je to što me zanima!

Tijekom uhićenja Gotovina bio s tajanstvenom ženom

Ante Gotovina tijekom uhićenja na Kanarskim otocima 7. prosinca 2005. bio je u društvu ljepotice, napisala je Del Ponte u svojoj knjizi
Vidi originalni članak

Ante Gotovina tijekom uhićenja na Kanarskim otocima 7. prosinca 2005. bio je u društvu ljepotice, napisala je Carla Del Ponte u svojoj knjizi “Lov: ja i ratni zločini”. Iako na snimkama uhićenja nema nikakve tajanstvene dame, Del Ponte ju je vidjela i opisala kao predivnu ženu. Dokaz o njenom postojanju su uklonili jer je policija procijenila da je njena nazočnost privatne naravi. Gotovina je večerao za stolom za kojim su prilikom uhićenja sjedila dva čovjeka te su bila postavljena dva tanjura i dvije čaše.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • sky7 01.04.2008.

    Hebe se Karli što Karadžić i Mladić šetaju okolo k\'o po promenadi, bitno je da ona piše bestseller, malo joj bilo novca od Den Haaga-krava! Ispričavam se kravama, jer su puuuno korisnije od nje. Čovječe, gora je od najgore seoske alapače.

  • smuc 01.04.2008.

    goge 61Pa kaj nismo u bojkotu '? pozdrav

  • podgorac 01.04.2008.

    T.Kvarantan, K.Drožđan zašto vas dvoje nekaže svima nama da je vaša \"MAMA\" bila za vrijeme uhićenja ispod stola klečući ispred generala sa rukama na njegovim kolinima a usnama .................??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare