To je to što me zanima!

Tijekom vikenda helikopterima prevezli čak sedam pacijenata

U petak i subotu prevezena su dva pacijenta iz Dubrovnika do KBC-a Split, a u nedjelju je prevezeno troje pacijenata s Raba i Malog Lošinja do KBC-a Rijeka
Vidi originalni članak

MORH je objavio kako su posade transportnih helikoptera HRZ i PZO hitnim medicinskim letovima tijekom proteklog vikenda prevezle sedmero pacijenata. 

U petak i subotu prevezena su dva pacijenta iz Dubrovnika do KBC-a Split, a u nedjelju je prevezeno troje pacijenata s Raba i Malog Lošinja do KBC-a Rijeka. U noći s nedjelje na ponedjeljak hitnim letovima prevezen je i pacijent iz Blata na Korčuli do Splita te još jedan pacijent s Raba do Rijeke. 

Priopćenje pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 9

  • miki-zg 01.05.2012.

    Čestitke fotografu, dobra snimka.

  • Psihicki bolesnik 666 01.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Defiant 01.05.2012.

    kome jos treba nesto da shvati da nam netrebaju migovi vec helihopteri koje mozemo koristiti i za pozate i GSS i hitna pomoc i u eventualnom ratu

Komentiraj...
Vidi sve komentare