To je to što me zanima!

Tinejdžer (17) ubio vršnjaka u Mostaru pa se predao policiji

Budući su to maloljetnici, policija ne daje nikakve informacije. Kako pišu bosanskohercegovački portali mladići su se posvađali, a ubio ga je vatrenim oružjem, neki navode da je bila puška
Vidi originalni članak

Mladić (17) navodno je ubio svog vršnjaka i predao se policiji, javlja portal Bljesak.info. Mostarska policija u petak oko 19.30 dobila je informaciju o ubojstvu kod površinskog kopa Vihovići, nekadašnjeg rudnika mrkog uglja Mostar.

Budući su to maloljetnici, policija ne daje nikakve informacije. Kako pišu bosanskohercegovački portali mladići su se posvađali, a ubio ga je vatrenim oružjem, neki navode da je bila puška. 

- Mladić je ubijen u automobilu s više hitaca iz automatske puške, rekao je za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić te dodao kako je obdukcija u tijeku. 

- Počinitelj je došao u PU Mostar i prijavio da je ubio svog vršnjaka na mjestu zvanom Kop - objasnio je Marić. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • laky03348 02.02.2019.

    ja više ove mlade ne razumijem,pa i ja nekad bio tinejđer,i mi se potuki,ali to je završilo najviše krvavim nosevima,ili čak niti tim,a današnja mladež kad se potuku odmah jedan drugog ubije,izbode nožem ili tako nešto,stvarno odkuda toliko nasilje i mržnja neznam,sve ludo.

  • damirel 02.02.2019.

    Zašto čitaš ovu rubriku ako te ne zanima

  • avim 02.02.2019.

    Ostavite BiH ,to nas ne interesira

Komentiraj...
Vidi sve komentare