To je to što me zanima!

Tinejdžer izašao iz kombija, a onda je na njega naletio auto

Od siline udarca tinejdžer je odbačen na kolnik. Teško je ozlijeđen i prevezen u bolnicu. Alkotestiranjem oba vozača je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola
Vidi originalni članak

Jutros oko 6 sati, između mjesta Dužica i Greda kod Siska, teško je stradao tinejdžer (16), izvijestila je sisačka policija. 

Nesreća se dogodila kada je muškarac (57), vozeći automobil krenuo obilaziti zaustavljeni kombi, kojeg je uz rub kolnika zaustavio 42-godišnjak,

U tom je trenutku iz teretnog auta izašao 16-godišnjak i s prednje strane tog vozila počeo pretrčavati cestu, a na njega je svojim autom naletio 57-godišnjak.

Od siline udarca tinejdžer je odbačen na kolnik. Teško je ozlijeđen i prevezen u bolnicu. Ozljede su mu opasne po život.

Alkotestiranjem oba vozača je utvrđeno da nisu bili pod utjecajem alkohola.
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 13.06.2019.

    Prometne nesreće ovog tipa imaju teške posljedice za stradalog sudionika u prometu. Radi se o direktnom udaru vozila na tijelo pješaka bez da je vozač prije udara mogao poduzeti bilo kakvu radnju s cijem izbjegavanja udara. U ovakvim slučajevima ni brzina naleta nije toliko važna jer i sa prosječnom brzinom pješak zadobiva teške tjelesne ozljede, koje mogu biti opasne po život ili doći do gubitka života.

  • kažemja 08.06.2019.

    Jel bi to napisao da se radi o tvom djetetu??!

  • ajetodoo 07.06.2019.

    Šofer kombija je dečecu trebao objasniti da ide prelaziti cestu iza njegovog kombija.osobno sam , kad sam bio mali(OŠ) krenuo tako prelaziti cestu ispred autobusa iz kojeg sam izišao. Susjed me uhvatio za kragnu i vratio u zadnji čas, i objasnio mi ovaj način prelaženja, kad autobus ode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare