To je to što me zanima!

Tinejdžer ostao bez cijele obitelji u avionskoj nesreći

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U avionskoj nesreći u Indiji, u kojoj je poginulo 159 ljudi, 13-godišnji Rauhan ostao je bez cijele obitelji koja se žurila na bakin sprovod iz Dubaija
Vidi originalni članak

Rauhan (13) izgubio je oca, majku, brata (5) i sestru (3) u avionskoj nesreći u Mangaloreu u subotu. Ujak Mohamed Ismail poveo ga je iz Dubaija kako bi identificirao tijela u mrtvačnici. Ujak je samo identificirao tijelo dječakove majke. Rauhan nije ulazio u mrtvačnicu. Uzeli su mu krv kako bi po DNK uzorku identificirali ostatak obitelji jer niti jedno tijelo ne odgovara opisu koji su dali. Rauhanova obitelj žurila se na bakin sprovod.

NAŠLI JEDNU CRNU KUTIJU
Istražitelji su pronašli crnu kutiju koja bi trebala odgovoriti zašto se srušio avion kompanije Air India Express u kojem je poginulo 159 ljudi. Sada imaju snimku iz pilotske kabine. Nedostaje im još druga crna kutija u kojoj su podaci s leta. Glasnogovornik Air Indije, Harpreet Singh, rekao je kako su došla četiri američka forenzičara kako bi pomogli u istrazi. Stručnjaci vjeruju da je avion pao zbog greške pilota. Zlatko Glušica (55) spustio je avion na pistu 600 metara od predviđenog mjesta što mu je ostavilo premalo vremena da zakoči i zaustavi avion. Glušica ni kopilot nisu kontroli leta prijavili nikakav kvar niti probleme. Stjuardesa koja je više puta letjela s njim rekla je da je volio riskirati, sam donositi odluke, i da ga je baš to činilo jednim od najboljih pilota.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • StrawBee 24.05.2010.

    Ona prva slika je PRESTRASNA, dva ugljenisana tijela kao u pokretu, svaki put me jeza uhvati kad vidim tu sliku! Grozno!

  • HUMI 24.05.2010.

    Tužno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare