To je to što me zanima!

Tinejdžeri se snimali za TikTok i našli ljudska tijela u kovčegu

Oko tjedan dana nakon što su žrtve ubijene, tinejdžeri su pronašli njihova tijela u vrećama na plaži u Seattleu i odmah nazvali policiju, a nakon toga su objavili snimku na TikToku
Vidi originalni članak

Policija u Seattleu identificirala je posmrtne ostatke dviju osoba koje su tinejdžeri otkrili prošloga mjeseca dok su snimali video za društvenu mrežu TikTok, javlja CNN.

Žrtve su Jessica Lewis (35) i Austin Wenner (27), a ubijeni su vatrenim oružjem par dana prije nego što su nađena njihova tijela. Navodno su bili par, rekao je jedan član obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Oko tjedan dana nakon što su žrtve ubijene, tinejdžeri su pronašli njihova tijela u vrećama na plaži u Seattleu i odmah nazvali policiju, a nakon toga su objavili snimku na TikToku.

- Drago nam je što je video objavljen. Djeca su pronašla vreće na plaži koje su imale neugodan miris i odmah pozvala nadležne službe. Policija je stigla na mjesto događaja za sat i pol te ustanovila da se radi o ljudskim ostacima - izjavio je detektiv Mark Jamieson.

Istraga je i dalje u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Venweraaoooo 04.02.2021.

    Tiktok je sranje

  • 10.07.2020.

    Zanimljivo je da su koristili aplikaciju Randonautica koja korisnika pošalje na avanturu tako da im zada "random" lokaciju. Internet je pun doživljaja korisnika koji su završili na poprilično jezivim mjestima, i možda dobili više no što su tražili. X-files music starts playing*

  • Selo_malo 09.07.2020.

    A što se svega nađe po našim zamrzivačima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare