To je to što me zanima!

Tinejdžeri u Koprivnici obučeni u klaune plašili djecu kod škole

Policijska uprava koprivničko-križevačka navodi kako je sinoć oko 17,30 sati zaprimila dojavu da je u blizini koprivničke OŠ 'Braće Radić' viđen "klaun" koji je imao nož i masku te da se udaljio biciklom
Vidi originalni članak

Koprivnička policija je u petak nakon dojave da je ispred osnovne škole u Koprivnici viđen "klaun" s nožem i maskom, u gradskom parku zatekla nekoliko tinejdžera koji su u torbi imali bijele kute, maske, prsluk s printom kostura, kuhinjski nož i druge predmete, priopćeno je u subotu iz policije.

VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon dojave koprivničkoj policiji da je u petak oko 17.32 sata u blizini Osnovne škole „Braće Radića“ viđen „klaun“ s maskom i nožem koji se biciklom odvezao u nepoznatom smjeru, policija je krenula u potragu.

Nepuna dva sata kasnije policajci su u gradskom parku u Koprivnici zatekli dvojicu dječaka starih 13 i 14 godina s biciklima na kojima su imali sportske torbe.

Pregledom torbe pronađena je bijela kuta, dvije maske raznih likova, platneni prsluk s otisnutim printom kostura, kuhinjski nož i drugi predmeti. Predmeti su oduzeti. Policija će o ovom slučaju izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo i Centru za socijalnu skrb u Koprivnici.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • miky* m 23.10.2016.

    Najbolji su mi naslovi koji počinju sa šok,histerija i sl.Ovo dvoje će sad do punoljetnosti zajedno s roditeljima, biti klaunovi Centra za socijalnu skrb.

  • bh2849 22.10.2016.

    Da blazeni komunizam mogli smo biti mirni I ako smo htjeli spavati vani na dvoristu svoje kuce ili ulice nismo se imli cega bojati gde su roditelji tih decaka ko im daje novac za te budalastine . Osnovati boot camp za te delikvente I nauciti ih pameti to ima u cjelom svjetu ali niko ne pise o tpme kao nasi novinari,.To nije zatvor nego jedan dom u kojemu vojnici I policija radi zajedno I treniraju ih poslusnosti ,jer sad je vreme kad ima 14 godina kad bude punoljetan onda ce biti zlo droga,kriminal, krada itd

  • Fighter for Justice 22.10.2016.

    Ovo je i poteklo iz medija i ovaj clanak je reklama da se tinajđeri slabije inteligencije pocnu oblaciti u klaune i plasiti djecu i to točno navedeno gdje i kako!? Znamo da su tinejđeri fizicki jaki a pamet nezrela i lako povodljiva.Zato i vi u urednistvu preuzimate dio odgovornosti za klaun- reklame kao sto je ovaj članak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare