To je to što me zanima!

Tinejdžerica je visoka 210 cm: Zaručnik joj je pola metra niži

Elisany da Cruz Silva (18) boluje od tumora na hipofizi zbog kojeg je oboljela i od gigantizma. Najviša je tinejdžerica na svijetu, a njezin zaručnik ima samo 167 cm
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka Elisany da Cruz Silva najviša je tinejdžerica na svijetu, a uskoro će postati najviša mladenka. Elisany je visoka čak 210 centimetara. Unatoč tome što je njezin dečko  visok samo 1,67 metra njihova ljubav traje već tri godine. 

Francinaldo da Silva Carvalho kleknuo je kako bi zaprosio svoju djevojku nakon romantične šetnje po plaži. Par živi zajedno u trošnoj kućici u Salinopolisu, a nadaju se kako će uskoro dobiti još jednog člana. Elisany silno želi dijete, a ako uskoro ne ostane trudna spremna je na posvajanje iako ima samo 18 godina. Strahuje da će imati problema sa začećem jer je zbog tumora na hipofizi dobila gigantizam.

Elisany kaže kako je stotinu puta rekla dečku da je ne pita da se uda za njega jer će odgovor biti ne. Očito, nije tako mislila. Francinaldo kaže kako je oduvijek padao na visoke djevojke. Elisany mu je došla kao dar s neba. Iako mladenka već ima haljinu, neće se tako brzo ženiti, piše Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 107

  • ban_ana8 12.05.2014.

    Prekrasna je

  • Kovalski 12.05.2014.

    morati će da nosi stolicu non stop sa sobom

  • madra 11.05.2014.

    Cura iz Avatara

Komentiraj...
Vidi sve komentare