To je to što me zanima!

Tinejdžerka monstrum: Sredila da dečka ubiju, polome i zapale

Amber Wright (15) osuđena je na doživotni zatvor. Bivšeg dečka namamila u klopku koja ga je stajala života. Brutalno su ga ubili, polomili mu kosti i zapalili
Vidi originalni članak

Amber Wright osuđena je za jedan od najužasnijih zločina koji je jedna mlada osoba ikad počinila u Americi. Svog bivšeg dečka Seatha Jacksona (15) namamila je u klopku koja ga je stajala života. 

Mladića je pretuklo pet osoba, u njega su ispalili tri metka, a njegovo tijelo potom izlomili i zapalili. 

Svoju vezu s Amber Seath je započeo 2011. godine. Upoznali su se preko Facebooka, ali ljubav je trajala vrlo kratko. Prekinuli su, a Amber je za ljubavni brodolom krivila Seatha i njegovu navodnu nevjeru, piše Mirror

Namamili ga u kamp kućicu

Amber je nakon toga ušla u vezu s novim dečkom - Michaelom, ali Seath joj je spočitavao da on nije dovoljno dobar za nju. To je kod Michaela razvilo bijest i spremnost na najgore. 

Nakon dugog nagovaranja da se nađu i "sve raščiste", Seath je pristao na brojne Amberine pozive iako su mu prijatelji govorilo da im je u cijeloj priči nešto sumnjivo. 

Te noći u travnju 2011. Seath je došao do kamp kuće u kojoj je živjela tada osamnaestogodišnja Amberina prijateljica. Zaskočili su ga čim je prešao prag. U napadu su sudjelovali Amber, Michael, Amberin polubrat Kyle Hooper, tada sedamnaestogodišnjak i Justin Soto koji je u tom periodu imao dvadeset godina.

Amber i Charlie navodno su stajale dok su njih trojica udarali Seatha drvenim predmetima po glavi i tijelu. Michael je brzo potom pucao u Seatha, ali ga nije uspio ubiti. 

Zapalili ga i spremili u kantice s bojom

Ozlijeđeni Seath pokušao je pobjeći, ali su ga zaustavili, a Michael je u njega ispalio još jedan metak. Potom su ga ubacili u kadu i dokrajčili trećim metkom. 

Razularenim tinejdžerima to nije bilo dosta. Slomili su Seathova koljena kako bi njegovo tijelo lakše stavili u vreću za spavanje. Iznijeli su ga u dvorište i zapaili.

Seathov pepeo ubacili su u kantice boje i bacili ih u obližnju tvornicu, a tragove su pokušali prikriti izbjeljivačem

Nakon što je jedan od tinejdžera priznao majci da je sudjelovao u zločinu, policija je složila mozaik. Četvero je mladih, uključujući i Amber, osuđeno na doživotno robiju, a glavni napadač Michael Bargo i na smrtnu kaznu.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • koorto 18.05.2016.

    Hvala dobrim ljudima,jos ih ima nekakav los koncert,sinoć i nosim recepte u ljekarnu ,htjeli su mi čoporativno uzeti i dobio sam bokserom u glavu ,a problem je samo da znam ,da su dijeca.sxinsi uvaži bbb.htjeli su recepte da se dočepaju nečeg sto puca i klinke i njih 3/6 neznam

  • ljubica ljubičica_1 14.05.2016.

    Zar i kod nas ne ubijaju žene?Što se to dešava u njihovim glavama?

  • PATRICIA 12.05.2016.

    Zlo u ljudskom obliku. Bravo za američko pravosuđe,nema milosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare