To je to što me zanima!

Titanic na suhom: Premještali brod pa im pao s dizalice

Prijatelj i ja smo stajali sa strane i sve promatrali. Taman prije nego je pao, komentirali smo kako će se sigurno nešto dogoditi, ispričao nam je čitatelj koji je poslao video iz Dubrovnika
Vidi originalni članak

Čitatelj nam je poslao video iz Dubrovnika na kojem se vidi kako radnicima s dizalice pada brod. Dubrovački list piše da je incident bio prilikom premještanja barke na istezalištu u Rožatu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ljulja se, ljulja i pada, ne u more 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prijatelj i ja smo stajali sa strane i taman smo komentirali kako će se sigurno nešto dogoditi - ispričao nam je čitatelj.

Radnik koji je pokušavao okrenuti brod se u zadnji tren izmaknuo kako ne bi pao na njega.

Nisu ga uspjeli iskontrolirati i počeo se ljuljati, skliznuo s užeta i pao. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Janskitro_onjko 19.06.2020.

    Bože dragi, šta sve još neće izaći na netu... Točno, tuđa nesreće, štete i ostalo su očito postale jedino što se po internetu objavljuje. Najbolji su tekstovi sa naslovom "...bla bla bla a onda se dogodilo nešto neočekivano i sl..."

  • ui934ghd9342bc48d 19.06.2020.

    Zato što je politika školovanja u HR dovela do toga da nema više radnika koji hoće raditi nego se moraju uvoziti svakakvi koji bi samo pare i fuš, pa se onda dogodi ovo..

  • Coco.Chanel 19.06.2020.

    Citam ove komentare i ne mogu vjerovati sta citam!!Pa kakvi ste vi to ljudi?Meni je bilo tesko pogledati žao mi covjeka a ni neznam ga a ovo izrugivanje i nemilosrdnost to je nevjerojatno.Tuzno jako tuzno sta se sa nasim narodom dogodilo 😔😔

Komentiraj...
Vidi sve komentare